Blic

Poštaru ukrali bicikl i torbu sa računima

-

Poštaru u Leskovcu lopovi su pre dva dana ukrali službeni bicikl, vidno obeležen, sa sve računima građana.

Naime, kako prenosi portal „Jugmedija“službenik je dvotočkaš ostavio na minut nezaključa­nog pred jednom od stambenih zgrada u Ulici Vidoje Smilevskog.

- Čovek je bio bled kao krpa kada je video da mu je nestao bicikl - prenela je Jugmedija priču očevica koji se kasnije s poštarom dao u potragu.

Najveći stres poštaru je zadalo to što je u korpi bicikla ostala torba s računima građana za telefone, struju, internet i drugi računi.

Kada su videli da je vrag odneo šalu, poštar i njegov poznanik su pozvali policiju, koja se na licu mesta stvorila, i to, čak tri ekipe, kako nam prenose.

- Policija je pronašla bicikl s torbom i papirima u blizini zgrade Elektrodis­tribucije u Podvorcu, gde je bio pripremlje­n za rasklapanj­e i verovatno za dalju prodaju prepričava ono što je video naš sagovornik.

- Tačno je, bickl je pronađen i vraćen poštaru kratko je potvrdio portparol PU Boban Zdravković Jugmediji.

No, pre toga umalo da nastrada drugi poštar, koji je svoj službeni bicikl vozio na krovu svog automobila. Neko ga je primetio i dojavio poštaru s izgubljeni­m biciklom.

- Kada smo sustigli taj automobil, naš poštar je skakao od sreće. Međutim, kada se vozač zaustavio, smrknuo se jer je prepoznao svog kolegu - priča naš sagovornik, očevidac drame koju je preživljav­ao revnosni poštar. Jugmedija

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia