Blic

Luka varao Natašu, pa je pretukao

-

Podsećamo, nasilje nad Natašom se dogodilo u njihovom domu na Dedinju.

- Luka je u noći između petka i subote došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i videla ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta, Luka ju je pretukao rekao nam je tada dobro obavešten izvor i dodao:

- On je pobesneo, pesnicama ju je udarao u ranu od carskog reza nakon čega ju je i vukao po stanu. Nataša je slučaj prijavila policiji i podnela krivičnu prijavu, a na njenom licu vidljive su povrede.

Ipak, Luka Lazukić je u policiji dao neverovatn­u izjavu kojom je pokušao da ublaži batinanje. On je policajcim­a rekao da „ništa nije uradio“.

- Luka Lazukić je batinanje u policiji nazvao svađom i nadležnima je ispričao da ona drami i da joj ništa nije uradio osim što ju je uhvatio za ruke i odgurnuo i da su se čupali. Lazukić se u određenim trenucima i smejuljio, a izjavio je i to da je ona insceniral­a povrede i udarce. Ispričao je da se ona promenila nakon porođaja i da mu stalno ljubomoriš­e bez razloga. U izjavi je rekao i da se kaje što je uopšte ušao u sukob sa njom jer bi mu kazna bila manja - ispričao je izvor za „Blic“.

Nataša Bekvalac je u subotu uveče oko 22 časa u pratnji advokata dostavila policiji povredni list. Luki Lazukiću u ponedeljak je produžena mera zabrane prilaska Nataši Bekvalac na mesec dana. Ovo je preko svog advokatsko­g tima zahtevala lično Nataša. Inače, svedok ovog slučaja je i dadilja Natašine dece, koja je čula vrisku i buku, i to ispričala u policiji.

 ??  ?? „blic“je došao u posed fotografij­a na kojima se vide povrede koje joj je naneo luka lazukiĆ
„blic“je došao u posed fotografij­a na kojima se vide povrede koje joj je naneo luka lazukiĆ
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia