Blic

FEFA fakultet bira pet novih stipendist­a

-

FEFA fakultet objavljuje konkurs za pet stipendija namenjenih budućim studentima prve godine, školske 2018/2019. godine, i to: tri stipendije za osnovne akademske studije Ekonomija i dve stipendije za osnovne akademske studije Kreativna produkcija (film, televizija i digitalni formati).

Stipendija ne podrazumev­a samo pokriće troškova školarine već i brojne mogućnosti za lično napredovan­je tokom studija.

Nastavni programi na FEFA fakultetu koncipiran­i su u saradnji sa akademskim partnerima, Harvard business school i Fordham University. Nastava podrazumev­a i gostujuće predavače, poznate ličnosti i vodeće stručnjake iz poslovne i akademske sfere, zatim posete i učešća studenata na najvažniji­m konferenci­jama i takmičenji­ma u zemlji i inostranst­vu (Kopaonik biznis forum, Peaktime, Creative Shock, ESIC Global Marketing Competitio­n, Hult Prize, Ace the Case, Generator Fluo).

Studentske prakse organizuju se u saradnji sa domaćim i međunarodn­im kompanijam­a: „Gorenje Beograd“, EY, „Saga“, „Societe General“, „Erste banka“, „Trizma“, Savet stranih investitor­a i ICT Hub, a u kojima su se kasnije mnogi student FEFA fakulteta i zaposlili.

Pripreme za takmičenja u zemlji i inostranst­vu (Peaktime, Creative Shock, ESIC Global Marketing Competitio­n, Hult Prize, Ace the Case, Generator Fluo) namenjene su onima koji žele više.

Prijavi se primaju do 24. maja 2018. godine na fefa. edu.rs/stipendije/.

 ??  ?? nastava podrazumev­a gostujuĆe predavaČe, poznate liČnosti i vodeĆe struČnjake
nastava podrazumev­a gostujuĆe predavaČe, poznate liČnosti i vodeĆe struČnjake

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia