Blic

IVAN JE DIVAN, NIJE TEŠKO BITI NJEGOVA LJUBAVNICA

Ljubinka Klarić otkriva da nije imala problem da snimi ljubavne scene sa Bosiljčiće­m, te da je on duhovit i šarmantan kolega koji je sve zasmejavao u pauzama snimanja.

-

U nastavku serije “Urgentni centar”, čije je snimanje u toku, a čije emitovanje se očekuje početkom septembra, ekipi glumaca se pridružila Ljubinka Klarić. Glumica koja nosi veći deo repertoara u Beogradsko­m dramskog pozorištu tumačiće lik ljubavnice doktora Nemanje Arsića, kojeg igra Ivan Bosiljčić.

Ljubinka kaže da kao profesiona­lac nije imala problem sa tim da snimi scene u kojima razmenjuje nežnosti sa kolegom.

- Nije mi bilo teško da igram scene u kojima sam u ljubavnom odnosu sa Ivanom Bosiljčiće­m, to jest sa doktorom Nemanjom Arsićem, koji je glavni lik Urgentnog centra. Čar i izazov ove uloge je u tome da sam se priključil­a postojećem projektu, gde kroz ulogu od nekoliko epizoda treba da ostavim trag - šarmantnim osmehom kaže glumica, koja je uveliko snimila svoje scene, a sada čeka sud publike.

- Zaista ništa nije bilo teško na snimanju, a kako smo odradili, videćemo po reakcijama na društvenim mrežama. Šalim se malo, ali čekam reakcije. Ništa nije bilo teško, mi smo profesiona­lci i pred nama je stavljen jedan od glumačkih zadataka - objašnjava Klarićeva, koja za svog partnera iz serije ima samo reči hvale.

- Ivan je divan i šarmantan kolega. Prvi put sarađujemo i imala sam prilike da vidim jednu posebnu crtu neverovatn­og talenta i duhovitost­i. Tokom pauze celu ekipu je zasmejvao svojim šalama i interesant­nim pričama iz privatnog života. Zanimljiva činjenica jeste da se prvi put u drugoj sezoni prikazuje njegov ljubavni život - kaže Ljubinka, koja će biti deo tog ljubavnog života.

Ipak, bez obzira na to što je dala sve od sebe da ulogu dočara na pravi način, glumica kaže da u privatnom životu nije imala takvu ulogu.

- Lično mislim da to nijednu ženu nikada nije moglo da usreći.

 ??  ?? odliČno se snašla u ulozi: ljubinka klariĆ
odliČno se snašla u ulozi: ljubinka klariĆ
 ??  ?? na snimanju je vladala odliČna atmosfera: ljubinka i ivan
na snimanju je vladala odliČna atmosfera: ljubinka i ivan

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia