Blic

KARAMBOL Lekarku koja je bila u žutoj traci ubio kamion

Tijana Pavić (41) iz Bačkog Dušanova kod Subotice poginula je u sredu uveče u stravičnoj saobraćajn­oj nezgodi koja se dogodila na autoputu Novi Sad - Beograd kod Stare Pazove nešto pre 21 čas.

- M. S.

Kako je saopštila policija, u dve saobraćajn­e nezgode koje su se dogodile na istom mestu teže i lakše je povređeno još pet osoba.

Prvu nezgodu je oko 20.30 izazvao vozač BMW-a Milan P. (26) iz Ritopeka koji je, kako se za sada sumnja, vozeći velikom brzinom udario u kamion koji je vozio G. R. (41). Kamion se od siline udara zakucao u zaštitnu ogradu, a oba vozača teško su povređena u tom prvom udesu. Samo 15 minuta kasnije, kamion šabački registarsk­ih oznaka kojim je upravljao Veljko I. (20) iz Kovilova nije uspeo da se zaustavi pred kolonom vozila koja je formirana zbog

prvog udesa i naleteo je direktno na „reno klio“u kom je bila Tijana Pavić, koja je poginula na licu mesta. Udarac kamiona izazvao je pravi karambol pošto je, prema rečima našeg izvora, „klio“potom udario u „hondu“kragujevač­kih registarsk­ih oznaka, a taj automobil se zakucao u „golf“beogradski­h tablica.

Prema rečima svedoka, vatrogasci su skoro dva sata sekli potpuno smrskani „reno klio“kako bi izvukli nastradalu Tijanu, inače lekara opšte prakse u Domu

zdravlja u Subotici. Ona je kobne večeri putovala sa momkom iz Subotice u Beograd kod njegovih roditelja.

U porodici Pavić vlada muk. Roditelji ne mogu da poveruju da su ostali bez ćerke.

- Ćerka je trebalo sa momkom da ode za Beograd kod njegovih roditelja. Planirali su da se vrate u četvrtak. Rekli su nam da je stajala u koloni, da je bila saobraćajk­a i da je onda kamion naleteo na nju – kaže za „Blic“Aleksandar Pavić, otac poginule devojke.

 ??  ?? dva sata vatrogasci izvlaČili nesreĆnu ženu
dva sata vatrogasci izvlaČili nesreĆnu ženu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia