Blic

ŠERIFOVIĆE­VA ODUŠEVILA I KOLEGE I PUBLIKU

- Lj. Tozev

Da zaista ima anđeoski glas, kako mnogi kažu, Marija je dokazala i u četvrtak uveče na koncertu u Areni. Ona je besprekorn­o otpevala sve svoje hitove, a pravo iznenađenj­e za publiku bilo je kada je izvela numeru “Pukni zoro”, kao i veliki hit njene mame Verice „Ne dam bolu da me slomi”. Pored publike koja je ceo koncert bila u transu, u Marijinom spektaklu uživale su i njene kolege.

Među prvima u Arenu je stigla Lepa Brena, koja je bila i gost na koncertu.

- Mislila sam da neću imati tremu, ali pre nego što sam izašla na binu srce je počelo ubrzano da mi lupa - rekla je Brena, a lepa brena je bila gošĆa na koncertu zatim je ispunila Marijinu muzičku želju i otpevala numeru „Imam pesmu da vam pevam”.

- Ja sam sada najsrećnij­e dete na svetu - rekla je Marija.

Pored Brene, na koncert su došla i njena deca Viktor i Stefan Živojinovi­ć, kao i Saša Popović. Adil Maksutović je došao sa suprugom Anom, a u koncertu je uživala i Ana Sević. Mira Škorić je blistala pred fotoreport­erima, a Ana

ivan bosiljČiĆ i jelena tomaševiĆ Bekuta je došla bez izabranika Milutina Mrkonjića. Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić su uživali u koncertu, a Voja Nedeljkovi­ć je došao bez pratnje supruge. Na koncertu se odlično provela i košarkašic­a Ana Dabović.

Inače, Marija je započela koncert rečima da ima više ženske publike za koju će pevati, ali neće zaboraviti ni na muškarce koji su došli da je podrže.

 ??  ?? adil je došao sa suprugom ana bekuta je bila oduševljen­a
adil je došao sa suprugom ana bekuta je bila oduševljen­a
 ??  ?? napravila spektakl pred . ljudi: marija šerifoviĆ
napravila spektakl pred . ljudi: marija šerifoviĆ
 ??  ??
 ??  ?? uživala: ana daboviĆ
uživala: ana daboviĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia