Blic

SLOBA UDARAO GLAVOM O ZID LUNA SE GUŠILA U SUZAMA

Radanović je poručio Đoganijevo­j da će zbog nje završiti u zatvoru i da mora da prestane da šljoka jer je dama, dok je ona vikala da ju je on srozao i doveo do ludila.

- Ekipa „blica”

Kako se bliži kraj rijalitija „Zadruga” odnos bivših ljubavnika Lune Đogani i Slobe Radanovića sve je gori. Dok se on samopovređ­ivao, urlao i lomio sve pred sobom, ona je vikala, plakala i po ko zna koji put bila na ivici nervnog sloma.

Sve je počelo kada je Luna videla Slobu kako uživa u bazenu sa suprugom Kijom Kockar, pa se rasplakala, a on došao da je teši.

- Sama sebi skačeš u stomak svojim izjavama glupavim. S*re mi se i od tebe i od svih! Sama sebe kanališ, devojko! Je l’ si ti svesna toga?! Spuštaš se na nivo Mace Diskrecije! Nemoj da lažeš više i od mene praviš kretena! Tvoj jezik ti je najveći neprijatel­j. Samo nastavi da mi praviš sra*a, kunem ti se, napraviću s*anje zbog kojeg ću otići u zatvor - besneo je Sloba dok je Luna kroz suze ponavljala: „Ti da si hteo da budeš sa mnom, bio bi”, što je Radanovića još više izbacilo iz takta.

- Ti si devojka, treba da budeš dama, a ne da se našljokaš i praviš budalu od sebe! Je l’ to shvataš?! S tobom ne postoji poenta za razgovor, jer ti ništa ne kapiraš - objašnjava­o joj je Sloba, koji ju je potom upitao da li je, kako je rekao, glupava, jer određene stvari i dalje ne razume.

Kako više nije mogao da se raspravlja on je otišao do jezera, gde ipak nije uspeo da se smiri, već je u više navrata lupao rukama, ali i glavom o zid, nakon čega je došla i Luna, u nameri da ga uteši i smiri grcajući u suzama.

- Ja sam tebi sve loše uradila u životu, izvini za sve! Ne obraćaj mi se, rekla sam ti i malopre da mi se ne obraćaš! Ti prvi pričaš da te ja dovodim

do toga da udaraš glavom! To želim sebi, da crknem... Zaljubila sam se iskreno i sve želela da uradim da budem sa čovekom i ispadoh ja najveći ološ. Što nisam manipulato­r, što nisam koristolju­biva, što nisam ološ neki da se prodajem za pare... Što nisam? Bolje bih prošla u životu, više bi me voleli i cenili... Znaš ti dobro ko se prodaje za pare! Ja sam te uništila, priznajem, izleči se od mene! Izlečićeš

se, mada ćeš možda i ovde gušila se Đoganijeva, i tresla da su cimeri koji su ih gledali pomislili da će doživeti nervni napad.

- Ti si g*vno postala, g*vno bezobrazno! Mrš bre u p*čku materinu - vikao je Sloba lomeći sve pred sobom, dok mu je Luna dobacivala!

- Mene cela kuća proziva što sam se zaljubila u tebe, mrš bre tamo! Dabogda crkla kad sam dozvolila sebi to.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia