Blic

UDALA BIH SE ZA IVANA, LEPO NAM JE

Pevačica Danijela Karić već oko godinu dana uživa u emotivnoj vezi s plesačem Ivanom Mileusniće­m, a koliko je ova ljubavna priča ozbiljna, govori i pevačicina želja da sa njim stupi u brak.

- F. J.

- Spremna sam na drugi brak i na dete, na sve. To je stvar momenta. Lepo nam je, uživamo, nigde ne žurimo. Kada bude bio pravi momenat, dogodiće se i to - priznala nam je Danijela, koju smo sa aktuelnim partnerom sreli na jednom gradskom događaju.

Ona nam je priznala i to da je na početku njihove veze bila ljubomorna na njegove koleginice, ali da joj nije ni danas baš svejedno kada u izazovnim kombinezon­ima igraju pripijene uz njega na sceni.

- Ma kakvi kombinezon­i. To su gaće i bodiji (smeh)! Ja sam imala veliki problem što se toga tiče, jer sam ja jako, jako konzervati­vna. Nisam tako slobodna kao što je on i kao što su svi ti plesači. Trebalo mi je da shvatim taj njegov posao na taj način. Iskreno, nije mi uvek bilo svejedno i prijatno, ali bože moj. U svakom poslu ima glume pomalo, ali kada je neko profesiona­lan, onda je to sve okej - rekla je Danijela za “Blic” potpuno iskreno, a ovo njeno priznanje iznenadilo je plesača, koji je dobacio da on za to uopšte nije znao. Karićeva nam se pohvalila i da njen dečko ima odličan odnos sa njenom decom i da je to čini srećnom, ali ponekad i ljubomorno­m. - On je moje treće dete sa njima. On je stalno sa njima i onda se ja pitam a gde sam tu ja. On mi onda kaže da sam ljubomorna - poručuje Danijela kroz smeh.

S obzirom na to da su varnice između Danijele i Ivana bljesnule dok joj je on bio samo instruktor plesa, ona je rešila da i ona njemu prenese svoj talenat, pa ga uči da svira klavir.

IVAN JE STALNO SA MOJOM DECOM I ONDA SE JA PITAM: A GDE SAM TU JA?, KAŽE DANIJELA

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia