Blic

PRIČA DA VOLI KIJU, A NE MOŽE BEZ LUNE

Pevač Slobodan Radanović ili ne zna na koju će stranu ili zaista igra neku igru koju ne mogu da odgonetnu ni njegova supruga Kija Kockar, a ni bivša ljubavnica Luna Đogani.

- D. Panajotovi­ć

Iako je u emisiji „Amidži šou” priznao da voli Kiju i da će nakon završetka rijalitija pokušati da reši sve probleme sa njom i njihovom braku dati novu šansu, on je tokom žurke u „Zadruzi” rekao Luni da ne može bez nje. Već pre žurke Sloba i Kija, koji su ponovo postali bliski nakon njegovog raskida sa Lunom, posvađali su se zbog čokoladice koju je pre neki dan dao Luni. Nakon te svađe, tokom žurke usledila je još jedna još žešća kada je Kija završila u suzama.

- Zar nema niko drugi da joj da? Šta ti brineš o njoj? Kako to izgleda? Želiš da joj daš? Onda se skloni od mene. Onda nemoj da govoriš da mene voliš! - vikala je Kija u dvorištu, a onda je Sloba krenuo nazad na žurku.

To je još više razbesnelo njegovu ženu.

- Nemoj da se okrećeš kao pi*kica najveća! Uvek se okrećeš. Dosta mi je, Slobodane! Kako ti nije žao? govorila je Kija plačući.

Slobodan se potom vratio, a kada mu je supruga rekla da ne želi više da joj se obraća, vratio se na zabavu. Najveći šok za gledaoce usledio je kada se Radanović nešto kasnije osamio sa Đoganijevo­m nakon emisije tražio da zagrli lunu

u sobi za rehabilita­ciju.

- Imam jedno pitanje za tebe, mogu li jednom da te zagrlim? - pitao je Sloba Lunu, što je nju veoma iznenadilo.

- Posle svega? U emisiji si rekao da voliš Kiju. Ti si mene izdao, pustio si me da odem od tebe... Volela sam te kao boga, ali si me mnogo razočarao... poručila mu je ona.

- Sve ću da ispravim, sve! Ja ne mogu bez tebe, evo, priznajem, ne mogu bez svoje devojke! Otkad ti i ja ne komunicira­mo, ja sam uvenuo - priznao je Sloba Luni. Njih dvoje su potom završili u toaletu, sve vreme su nešto šaputali, a njihov razgovor ispred vrata je prisluškiv­ao novinar Milan Milošević.

 ??  ?? sloba je kiji priznao da je voli
sloba je kiji priznao da je voli

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia