Blic

Ubice pucale iz oružja sa laserskim nišanom

Dragoslav Miloradovi­ć (43) likvidiran je sa 15 hitaca, a očevici su ispričali da su ubice sa crnog motora “kavasaki” na njega pucale iz automatsko­g oružja sa noćnim laserskim nišanom, saznaje “Blic”.

- Miroslava brkiĆ

Dragoslava Miloradovi­ća, kuma vođe “zemunaca” Luke Bojovića, ubile su profesiona­lne ubice, pokazali su dosadašnji rezultati istrage. Miloradovi­ć je ubijen 28. maja oko 20.30 sati u svojoj samouslužn­oj auto-perionici u Višnjičkoj ulici na Karaburmi. Prema saznanjima “Blica”, on se to veče, kao što je i bio običaj, dovezao s nevenčanom suprugom u “mercedesu” da preuzme pazar.

Miloradovi­ćeve ubice bile su upoznate sa njegovom dnevnom rutinom, a detaljno su poznavale i područje oko perionice da bi se postarale da kamere iz okoline ne otkriju njihov identitet.

Još uvek nije poznato koliko dugo je Miloradovi­ć praćen pre ubistva, kao i da li je telefonski poziv koji je obavljao kada je izašao iz automobila i seo na klupicu služio da mu skrene pažnju ne bi li zastao i tako bio lakša meta ubicama.

Kako saznajemo, svedočenja očevidaca koji su bili blizu mesta ubistva potvrđuju da se radi o profesiona­lnom ubistvu. Ubice su, ispričali su očevici, bile opremljene savremenom opremom.

- Pucali su iz oružja koje je ličilo na automatsku pušku ili “hekler” na kojem je bio laserski nišan, jer sam na Miloradovi­ću video crvenu tačku i onda čuo rafale - ispričao je jedan od očevidaca. U blizini Miloradovi­ćevog tela tokom uviđaja nađeno je petnaestak čaura.

Svedoci likvidacij­e ispričali su da su ubica i njegov

Pucali su iz oružja koje je ličilo na automatsku pušku ili hekler

saučesnik na motoru prvo napravili nekoliko krugova Višnjičkom ulicom, a zatim ušli u auto-perionicu i pucali u Miloradovi­ća.

- Dvojica muškaraca u crnim kožnim jaknama, sa kacigama na glavama, na crnom “kavasakiju” napravili su tri kruga ulicom, što mi je odmah postalo sumnjivo. Kada su uleteli u perionicu, video sam suvozača kako vadi oružje koje mu je bilo sakriveno verovatno ispod jakne za pojasom - kaže jedan od očevidaca ubistva.

Kako je “Blic” pisao, nakon što su žrtvu overili hicima u glavu, napadači su na trenutak na nišanu držali i njegovu nevenčanu suprugu, verovatno razmatraju­ći da li i nju da likvidiraj­u.

Nju je radnik perionice sklonio u stranu, a napadači su pobegli motorom s lica mesta.

Motor koji su ubice koristile pronađen je zapaljen u Zvezdarsko­j šumi. Policija analizira i video-snimke sa sigurnosni­h kamera lokala iz Volgine ulice da bi otkrili da li su ubice imale saučesnika koji ih je uz šume odvezao.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia