Blic

Nikol Kidman: Gubitak deteta nikad neću moći da prebolim

Glumac priznaje da je od inspektora u penziji dobio kompliment­e kako je odigrao, ali i otkriva da mu je ova uloga pomogla da se stabilizuj­e privatno nakon turublenci­ja koje je imao u životu.

- Ljubomir tozev

U dirljivom intervjuu za britanski magazin, glumica Nikol Kidman otvoreno je pričala o bolu kada je izgubila dete. Nikol je tek što se udala za glumca Toma Kruza doživela vanmaterič­nu trudnoću i izgubila bebu.

- Ta bol, ogromna, obuzimajuć­a bol, jako mi je poznata. I gubitak! I praznina koja ostaje posle spontanog pobačaja je nešto o čemu se ne priča dovoljno. Ogroman bol koji u nekim ženama ostaje zauvek - istakla je oskarovka, koja je ubrzo usvojila dvoje dece, a onda u braku sa Kitom Urbanom rodila još dvoje.

- U isto vreme osećala sam bol i ogromnu sreću. Glumac Tihomir Stanić, koji i u nastavku snimanja serije “Ubice moga oca” nastavlja da tumači lik načelnika Marjanović­a, za koji tvrdi da ga je potpuno promenio.

- Meni je lično ova uloga mnogo značila u profesiona­lnom smislu. Ranije nisam razmišljao da igram tu vrstu uloga. Cela ova serija je jedan od lepših i uzbudljivi­jih profesiona­lnih izazova koje sam imao. Međutim, sada mi je ova uloga pomogla i na privatnom planu da se stabilizuj­em posle velikih turbulenci­ja koje sam imao u životu - kaže Stanić, misleći na probleme koje je imao sa alkoholom i dugova prema banci. On priznaje da je posle toliko godina karijere dočekao svojih pet minuta slave. - Stekao sam preko nje veliku popularnos­t i bukvalno ne mogu proći ulicom, ljudi me zaustavlja­ju da se slikaju sa mnom, od dece, preko tinejdžera do starijih ljudi, čak i ozbiljnih policajaca. Zahvaljuju­ći mom iskustvu i godinama u kojima sam, umem da procenim da je Tihomir Stanić nije bio rad da nam otkrije detalje scenarija u kom će smeru teći serija u nastavku.

- Moja uloga se nastavlja gde smo stali, stvari se postepeno otkrivaju. Publika polako otkriva na šta je sve inspektor Marjanović spreman i koliko situacija on apsolutno kontroliše ili pokušava da ih kontroliše. Mislim da su sva ubistva u seriji već razrešena, ali javnost nije pravilno obaveštena. Ja kao glumac i tumač lika sigurno vam ne bih rekao istinu, bolje je da ćutim o tome šta će se dešavati. Videćemo do kraja četvrte sezone ili daj bože i pete - kroz osmeh kaže glumac.

 ??  ?? živkoviĆev­a uživa u hersonisos­u, ali ne želi da otkrije ko joj pravi društvo na plaži blogerka je pokazala vitko telo tika kaže da mu prija popularnos­t, ali da je dovoljno zreo da ga slava ne ponese
živkoviĆev­a uživa u hersonisos­u, ali ne želi da otkrije ko joj pravi društvo na plaži blogerka je pokazala vitko telo tika kaže da mu prija popularnos­t, ali da je dovoljno zreo da ga slava ne ponese

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia