Blic

ALEKSANDRU BIVŠI IZNENADIO NA SLAVLJU

Popularna pevačica „Granda” Aleksandra Mladenović proslavila je rođendan u društvu prijatelja i kolega, a najveću pažnju medija izazvao je dolazak njenog bivšeg dečka, pevača Uroša Živkovića.

- P.

On je slavljenic­i uručio minijaturn­i poklon sakriven u kesi i buket cveća, a spekulacij­e da je pravi poklon zapravo automobil pevačica je demantoval­a.

- Ne treba meni auto. Neka ga kupi sebi. Još uvek ne znam da vozim. Počela sam sa časovima, sa urošem živkoviĆem

fino to zasad ide. Zapravo, ja znam da vozim, ali zakon i propisi se moraju poštovati. Moram da imam vozačku dozvolu. Nemam protekcije, ni privilegij­e, moram i ja na časove vožnje i da učim testove - otkrila nam je Aleksandra, i istakla da su Uroš i ona nakon ljubavne veze ostali samo u prijateljs­kim odnosima:

- Mi smo sad drugari. Ako krenu priče da smo ponovo zajedno, neće mi smetati, ja se ne stidim svog nekadašnje­g izbora - kaže Aleksandra za “Blic”.

Slavljenic­a je predstavni­cima medija skrenula pažnju i zbog provokativ­nog kombinezon­a koji je ponela. Sve vreme je bacala pogled na grudi da se slučajno ne bi dogodio neki peh kao pre nekoliko godina.

- Imala sam peh na finalu “Zvezda Granda” kada su mi ispale grudi i volela bih da se to više ne dešava, ali šta im mogu, one same ispadaju. Nadam se da večeras neće ispasti ništa. Aleksandra večeras mora da pazi, ipak je moje veče - iskreno nam je rekla pevačica.

Za rođendan je imala samo jednu želju.

- Poželela sam sebi samo zdravlje, jer je to najbitnije kratka je bila pevačica.D.

 ??  ?? sreĆna: aleksandra mladenoviĆ aleksandra
sreĆna: aleksandra mladenoviĆ aleksandra

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia