Blic

NE ŽELIM DA SE SKIDAM JER SVI CENE MOJ GLAS

Pevačica Jelena Kostov održala je uspešnu promociju svog albuma prvenca pod nazivom “Moje drugo ja”. Nije krila sreću i zadovoljst­vo što je posle devet godina publiku obradovala sa šesnaest pesama koje su već postale velki hitovi.

- Lj. T.

HAJDE DA NE PRIČAMO O CIFRAMA ZA ALBUM, MOGU DA KAŽEM DA ME JE BAŠ ZABOLELO PO NOVČANIKU. TREBA MNOGO NOVCA DA SE SNIMI JEDAN ALBUM, OD NUMERA PREKO TEKSTA DO SNIMANJA SPOTOVA

Brojne kolege su je podržale, a ona kaže da je ispunila svoj san.

- Nema veće sreće od ovoga što se desava večeras nema. Neverovata­n je osećaj jer sam još kao devojčica maštala o ovome. Odavno sam planirala album, a nekako se nikada nije poklopila moja energija i slobodno vreme za snimanje pesama. Onda sam se ostvarila kao majka, i potom sam shvatila da je vreme da izdam album iskreno za “Blic” priča Jelena i dodaje:

- Hajde da ne pričamo o ciframa za album, mogu da kažem da me je baš zabolelo po novčaniku. Treba mnogo novca da se snimi jedan album, od numera, preko teksta, pa sve do realizacij­e svakog spota.

Sa druge strane, Jelena kaže da svaki spot ima neku priču i da joj nije bila namera da bude seksi i provokativ­na već da svaka priča prati pesmu:

- Nijedan spot nije provokativ­an. Nisam želela da igram tu kartu golotinje, jer su pesme toliko kvalitetne i nije bilo potrebe za tim. Znam da pevam, tako da ne moram da se skidam da bi na taj način privukla pažnju. Sigurna sam da će pesme naći put do slušalaca, jer sam se trudila da zadovoljim svačiji uskus..

Inače, Jelena je sve iznenadila svojm stajlingom, kada se pojavila u izazovnoj kreaciji - bluza od kristala i širokim farmerkama.

Na pevačicino­j promociji su uživale i njene kolege Petar Mitić i Ivana Pavković, Mia Borisavlje­vić i njen suprug Bojan Grujić, Tamara Milutinovi­ć, Joca Stefanović, Darko Filipović, Ivana Selakov i drugi.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia