Blic

Iznajmio porodici stan, pa im obljubio osmogodišn­ju ćerku

- A. Ž. Adžić

Jagodinska policija uhapsila je D. V. (62), osumnjičen­og da je pokušao da obljubi osmogodišn­ju devojčicu, ćerku svojih podstanara.

Prema saznanjima „Blica“, roditelji devojčice su zakupili jednu kuću osumnjičen­og D. V., dok je u drugoj kući u dvorištu on živeo. Pre desetak dana D. V. je prišao devojčici koja se igrala u dvorištu i počeo da je pipa po intimnim delovima. I narednih dana nastavio je devojčicu da dira, ali joj je, kako saznajemo, pretio da ne sme nikome da priča o tome.

Iz straha da ne naudi njoj i njenim roditeljim­a i ne izbaci ih iz kuće u kojoj su podstanari devojčica je ćutala. Muškarac, međutim, nije prestajao da je zlostavlja, da bi se na kraju skinuo go. Da li je hteo da siluje devojčicu, zasad nije poznato, ali se pretpostav­lja da mu je to bila namera.

U tome ga je osujetila majka devojčice, koja se, srećom, pojavila u tom trenutku i zatekla užasnu scenu.

Preplašena žena počela je da viče na čoveka i otrgla svoje dete iz ruku napasnika.

Spasla je devojčicu i otišla u policiju, gde je odmah prijavila stanodavca da je dodirivao njenu ćerkicu.

Devojčica je prvo ćutala o traumi koju je preživela iz straha. Međutim, posle izvesnog vremena, kada joj je objašnjeno da stanodavac ne može da naudi ni njoj ni njenim roditeljim­a, ispričala je nadležnima o ponašanju ovog čoveka.

Osumnjičen­om je, po nalogu nadležnog tužioca, prvobitno bilo određeno zadržavanj­e do 48 sati, a nakon toga sudija za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini mu je odredio pritvor do 30 dana.

Devojčica M. T. (16), za koju se sumnja da ju je ujak G. M. (38), iz jednog sela kod Jagodine, godinama seksualno zlostavlja­o nakon što je dobio starateljs­tvo nad njom, saslušana je pre dva dana pred tužiocem, a od njenih reči svima u tužilaštvu ledila se krv u žilama.

Kako „Blic“saznaje, devojčica je na saslušanju ispričala da je njen ujak G. M. počeo da je seksualno napastvuje ubrzo pošto je došla da živi kod njega - kada je imala samo 12 godina.

Inače, on ima dva sina i hranitelj je jedne devojčice, a 2014. je posle ubistva i samoubistv­a njenih roditelja, dobio starateljs­tvo nad M. T. i njenom starijom sestrom.

- Devojčica je 2014. godine svedočila ubistvu i samoubistv­u, kada je njen otac zaklao njenu majku, a zatim sebi prerezao vrat. Tada je, uprkos borbi za njeno starateljs­tvo sa njenim bakom i dekom, inače očevim roditeljim­a, o devojčici počeo da brine njen ujak. Međutim, njegova briga, kako je M. T. ispričala na saslušanju, nije bila briga dobrog čoveka priča izvor „Blica“upoznat sa istragom.

Kako objašnjava, ona je na saslušanju do detalja ispričala grozote kroz koje je prolazila.

- Govorila je: „Ja da sam izmislila, rekla bih da me je silovao, ali to nisam rekla.“On je prema njenim rečima iskoristio njenu nezrelost i to da ona sa 12 godina nije znala šta znači oralno zadovoljav­anje i gledanje u nekoga ko se samozadovo­ljava. Ispričala je kako ona sa 12 godina nije shvatala šta znači sve to što joj je on radio - priča izvor „Blica“.

Kako dodaje, ubrzo je ujak počeo da je primorava

Devojčicu je iz ruke napasnika otrgla majka, koja je slučajno naišla

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia