Blic

Ćutala o batinama zbog straha od osvete

Lj. T. (30), koju je pre dva dana brutalno pretukao njen bivši momak Pavo Popović (36), izbivši joj zube, i ranije je bila žrtva nasilja, ali torturu nije prijavila iz straha od osvete.

- M. BRKIĆ

Kako pričaju njeni prijatelji, Lj. T. je često ulazila u sukobe sa svojim momkom, koji ju je verbalno, ali i fizički napadao čak i u društvu, ali turbulentn­u vezu ni jedno ni drugo nisu znali kako da prekinu.

- Uvek kad se posvađaju, pomire se, pa nastave zajedno. Sad ju je pretukao jer je konačno rešila da na sve stavi tačku. Međutim, on joj je pretio zbog nekih para koje mu ona navodno duguje. Zbog toga ju je i sada napao, ali sve se završilo stravično priča poznanik para.

Komšije koje su čule stravičan napad i dalje se plaše da bi napadač mogao da se vrati.

- Svi su pričali da je ona u vezi sa njim pod prisilom, da ju je nečim uslovljava­o, ali kako, ne znam. Ona je pričala da želi da ode u inostranst­vo i da ga napusti, ali on verovatno nije mogao da podnese i ranije ju je tukao, ali se ona plašila da ga prijavi. Pretio je da će nauditi njenoj porodici, njenom mlađem bratu i ona je ćutala, bilo je strah jadnu devojku i evo šta se sad desilo. Užas - priča poznanik devojke.

Popović živi nedaleko od zgrade u kojoj sa majkom, očuhom i mlađim bratom stanuje devojka. Kako pričaju njegove komšije, on je razveden i ima maloletnu ćerkicu, a bavi se sportom, boksom.

Iz stana Popovića juče niko nije želeo da da komentar o incidentu.

Podsetimo, beogradska policija uhapsila je Pava Popovića (36) iz Beograda, osumnjičen­og da je brutalno pretukao i zlostavlja­o bivšu devojku Lj. T (30) u njenom stanu u Novom Beogradu, u Ulici Jurija Gagarina. Nakon iživljavan­ja, pretučenu devojku ostavio je vezanu i u lokvi krvi.

On se sumnjiči da je pre dva dana oko 10 sati ujutru razvalio vrata stana tridesetog­odišnje Lj. T., sa kojom je u emotivnoj vezi, a potom ju je napao. Tukao ju je rukama i nogama, šutirao je po licu i telu, a od siline udaraca izbio joj je i nekoliko zuba. Devojka je pretrpela teške telesne povrede i mnogo je iskrvarila.

Nakon što ju je brutalno pretukao, devojku je ostavio u stanu samu da leži vezana, onesvešćen­a i u lokvi krvi.

U takvom stanju našli su je i policajci koji su bili užasnuti prizorom.

Povređena devojka ima nagnječenj­e glave, hematom na vratu i izgubila je veliku količinu krvi. Povrede su joj sanirane i ona je puštena na kućno lečenje.

Napadač je ubrzo uhapšen, a on se navodno branio time da mu je žrtva dugovala novac.

Napadač je brutalno pretukao devojku, a potom ju je vezanu ostavio u lokvi krvi dok policija nije došla i spasla je

 ??  ?? uhapšen ubrzo posle napada na devojku
uhapšen ubrzo posle napada na devojku
 ??  ?? lj. t. pretrpela strašne batine
lj. t. pretrpela strašne batine

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia