Blic

Taktovi „Pukni zoro“za srećno u Rusiji!

„Orlovi“su doputovali u Svetlogors­k, mesto u blizini Kalinjingr­ada, bazu naše ekspedicij­e za vreme Svetskog prvenstva.

- P. Đukanović

Fudbalska reprezenta­cija Srbije otputovala je juče nešto pre 10 časova sa beogradsko­g aerodroma na Svetsko prvenstvo u Rusiju uz pesmu, osmehe, lepše polovine. Naša ekipa ispraćena je sa aerodroma “Nikola Tesla” na Mundijal, uz poruku da igrači na pravi način predstave zemlju. Po dolasku na aerodrom, naše fudbalere su “okupirali” klinci u želji da dobiju autogram i požele sreću. U centru pažnje bio je mahom Bane Ivanović, za čiji su potpis deca stajala u redu.

Puleni Mladena Krstajića su bili vidno raspoložen­i pred put u Rusiju. Veliki broj prijatelja, rodbine, ali i ljubitelja fudbala okupio se u Surčinu.

- Utakmica sa Kostarikom je presudna. Pedeset odsto stvari odlučuje taj duel. Veoma kompaktna ekipa, ali verujem u naš tim. Pobeda protiv Bolivije nije merodavna, mada će svakako značiti za samopouzda­nje. Nisam osećao tremu... Sve do sada, krenulo je polako. Svakom igraču je san da zaigra na Svetskom prvenstvu za svoju reprezenta­ciju. Ako za Švajcarsku kažu 50/50, ne znam šta da kažemo za Kostariku... Švajcarska na sve to ima sjajne individual­ce. Brazil neću ni da komentariš­em, jer je jedan od favorita za osvajanje Mundijala, a ne samo za prvo mesto u grupi - istakao je naš vezista Luka Milivojevi­ć.

Pred sam ulazak u avion reprezenta­tivci su se okupili oko torte sa grbom Srbije, koju su zajedno presekli Pred ulazak u avion reprezenta­tivci su se okupili oko torte sa grbom Srbije, koju su zajedno presekli selektor Krstajić i kapiten Kolarov selektor Mladen Krstajić i kapiten Aleksandar Kolarov, koji je i održao kraći govor u kojem je rekao da je ekipa veoma motivisana da napravi odličan rezultat na šampionatu.

- Hvala na toplom ispraćaju koji pokazuje koliko Srbija voli fudbal i veruje u

Hvala na toplom ispraćaju koji pokazuje koliko Srbija voli fudbal i veruje u nas. Svesni smo gde idemo i koga predstavlj­amo - kaže Kolarov

nas. Svesni smo gde idemo i koga predstavlj­amo, ovo je vetar u leđa da predstavlj­amo Srbiju na pravi način - rekao je Kolarov.

Uz pesmu “Pukni zoro” koju je Nikola Rokvić pevao okupljenim­a oko fudbalera, Srbija je otišla na Svetsko prvenstvo.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia