Blic

KIJA: NE ŽELIM DECU SA SLOBOM

- Godina XXII, broj 7658 -

Slobodanov­a supruga Kija Kockar definitno je odustala od pomirenja sa svojim zakonitim mužem. U nedelju su zadrugari odgovarali na pitanja bivših učesnika “Zadruge”, a Kija je dobila pitanje od Saše Rudara. Njega je interesova­lo da li ostaje pri stavu da želi da se pomiri sa Slobom i da sa njim osnuje porodicu. - Slobodan i ja smo pričali o tome. Nas dvoje smo u braku, oboje smo želeli to i bilo mi je drago kada smo pričali o tome, jer ja želim da se ostvarim kao majka. Nažalost, stvari su se promenile, sve je otišlo u pravcu u kom je otišlo, tako da od toga nema ništa - odgovorila mu je Kija. najboljem redu. Takođe, prilikom poslednjeg intervjua sa Ognjenom Amidžićem u nedelju uveče Luna se izlanula i priznala da će biti sa Slobodanom kada izađu iz “Zadruge”.

- Pa ja mislim da bih mu pružila šansu samo zbog toga što nas dvoje nikada nismo bili napolju zajedno. Tačno je da kada slomiš čašu, pa je spojiš ne može da bude kao pre, ali nas dvoje smo ovde imali vezu pod takvim pritiskom i u takvoj situaciji, još smo je dobro i podneli kako je moglo da bude. Smatram da nismo dali jedno drugom šansu da probamo u normalnim uslovima - rekla je Luna Ognjenu, potom priznala da je i dalje zaljubljen­a u Slobu, ali i da kod njega primećuje ista osećanja:

- Osećam da je i dalje zaljubljen u mene. Usta mogu da kažu stotinu laži, ali oči ne mogu. Ja kod njega vidim ono što sam uvek i videla - istakla je Đoganijeva. neĆe da se pomiri

 ??  ?? sa slobom
sa slobom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia