Blic

ŽESTOKA BORBA LUNE I KIJE

- Dušan panajotovi­Ć

Pored toga što se bore za istog muškarca Slobu Radanovića, Kija Kockar i Luna Đogani su ozbiljne suparnice i za prvo mesto u rijalitiju. Kako Luna već treći put pobeđuje u “Zadrugoviz­iji” zahvaljuju­ći SMS glasovima, jasno je da ugrožava Kijinu poziciju.

Iako se prema podršci koju dobija Kija Kockar na društvenim mrežama stiče utisak da je ona zasigurno pobednik prve sezone rijalitija “Zadruga”, čini se da će ipak sa ljubavnico­m svog muža Slobe Radanovića morati da se bori za prvo mesto u ovom rijalitiju. Razlog je taj što blogerka koja joj se upetljala u brak kako vreme odmiče ima sve veću podrške publike, a to pokazuje i broj glasova koji dobija na muzičkom događaju “Zadrugoviz­ija”. Ona već treći put osvaja prvo mesto prema SMS glasovima, što je jasan pokazatelj da je Kija Kockar dobila ozbiljnog rivala za prvo mesto u “Zadruzi”. A to da je Kija “jaka” kao rijaliti igrači da je “krlajica društvenih mreža” pokazuje to da je u svim dosadašnji­m “Zadrugoviz­ijima” osvajala prvo mesto prema glasovima sa Fejsbuka. Kraj rijalitija se polako bliži, a sudeći po ovim podacima, očekuje nas ljuta borba supruge i ljubavnice u superfinal­u “Zadruge”.

Inače, četvrta po redu “Zadrugoviz­ija” donela je novi zaplet u ljubavni trougao Sloba Radanović - Luna Đogani - Kija Kockar. I dok Slobodan i dalje glumi slobodnog momka, njegova bivša ljubavnica Luna i njegova žena Kija pokušavaju da odglume da se dobro osećaju posle svega, ali nekada prava osećanja ne mogu da se sakriju.

Tako je i Kija poklekla pred naletom emocija kada je njen muž sa blogerkom izvodio numeru “Sinovi tuge” na sceni “Zadrugoviz­ije”. Dok je Sloba emotivno pevao i gledao u Lunu, ona nije mogla da izdrži, pa se malo zaplakala u jednom momentu. Njena drugarica Ana Korać uhvatila je za ruku i krenula da je teši, pa se Kija nekako

suzdržala da se totalno ne rasplače.

Uzgred, Slobodan je tokom nastupa sa Lunom imao mali peh. Slučajno ju je mikrofonom udario u nos, ali su oboje bili profesiona­lni, ponašali su se kao da se ništa nije dogodilo i neometano nastavili nastup.

Međutim, ni Sloba nije ostao imun na nastup svoje žene. Ona je u venčanici sa Koraćevom izvela pesmu “Dobrodošao u klub” koja govori o ženi koja prevarom uzvraća svom muškarcu na prevaru. Radanović je slušajući reči ove pesme glumio da ga ne dotiču. Sve vreme se smeškao i stavljao publici do znanja da je oduševljen Kijinim pevačkim talentom, te je tako u momentu kada je Kija pustila glas do kraja on oduševljen­o krneo da aplaudira. Da li je to bio samo aplauz za dobar vokalni performans ili na to što mu je još jednom pokazala koliko je ispao loš muž, to on najbolje zna.

 ??  ?? dok su sloba i luna nastupali na sceni, kija kockar je plakala u bekstejdžu
dok su sloba i luna nastupali na sceni, kija kockar je plakala u bekstejdžu
 ??  ?? proslavili devet meseci veze
Slobodan Radanović je izveo numeru „Sinovi tuge“, dok je Luna plesala oko njega. Publika koja je glasala SMS porukama je bila oduševljen­a
proslavili devet meseci veze Slobodan Radanović je izveo numeru „Sinovi tuge“, dok je Luna plesala oko njega. Publika koja je glasala SMS porukama je bila oduševljen­a

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia