Blic

DEČKO JE STROG PREMA MENI

Pevačica je publici predstavil­a novi spot za pesmu “Šou program”, koji je režirao njen dečko Miloš Paunović, i priznala da je on bio zahtevan kao reditelj.

- D. Panajotovi­ć

Milici ovo nije prvi put da sarađuje sa svojom jačom polovinom jer je Miloš zaslužan za mnoge koreografi­je koje je pevačica odigrala. Međutim, u spotu za pesmu “Šou program” on je držao rediteljsk­u palicu.

- Tačno je da je Miloš režirao spot i bio je strog tokom snimanja jer nema kod njega vrdanja. Kada se radi, onda se radi. Bilo mi je preteško na snimanju, nijedan projekat nije bio zahtevan kao ovaj. Koreografi­je, kostimi, gluma... Ali, na kraju sam srećna jer je spot svetski, ovako nešto ne postoji kod nas - kaže Milica, koja priznaje da je njen život baš kao i naziv pesme.

- Svačiji život mora da bude šou program - kaže Milica, koja je bila najmlađa pobednica takmičenja “Zvezde Granda”, a nakon nje samo su muškarci trijumfova­li.

- Ne znam zašto je to tako, ja uvek devojkama dajem najveći broj glasova, ali nijedna do sada nije pobedila - ističe pevačica, kojoj je na promociju došao i direktor Saša Popović.

- Drago mi je što je Popović bio na priomociji. Mislim da sam mu posebno draga jer sam došla sa 13 godina u njegovu kuću. Meni je on kao deo porodice. On nas je čuvao i bili smo zaštićeni apsolutno - otkriva Todoroviće­va, koja se pojavila u uskom crvenom kombinezon­u koji je naglasio njene obline.

Bilo je sasvim jasno da je pevačica smršala, a na pitanje da li još uvek vodi računa o ishrani kaže:

- U zadnjih mesec dana ne, ali trudim se.

 ??  ?? ponosna na novu pesmu: milica todoroviĆ
ponosna na novu pesmu: milica todoroviĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia