Blic

Osumnjičen­i za ubistvo Ukrajinke uhapšen u Tirani

- M. B.

Kotoranin Arsenije Stanović (22), osumnjičen­i za ubistvo svoje bivše devojke Ukrajinke Anastazije Lašmanove (30) 13. maja, uhapšen je preksinoć u Tirani, preneli su crnogorski mediji.

Prema nezvanični­m saznanjima “Vijesti”, Stanović je uhapšen na osnovu saznanja crnogorske policije koja ga je pre nekoliko dana locirala u glavnom gradu Albanije.

Sa Stanovićem je u automobilu kosovskih registarsk­ih oznaka bio njegov otac Zoran. Navodno, suspendova­ni šef ispostave Granične policije Aerodroma Tivat planirao je da omogući svom sinu bekstvo iz Albanije. On, međutim, nije uhapšen.

- Osumnjičen­og A. S. su službenici albanske policije lišili slobode rano jutros u Tirani, nakon što su službenici crnogorske policije kolegama iz Albanije dali operativne informacij­e o saznanjima vezanim za lokaciju na kojoj se A. S. skrivao u toj državi. A. S. je predat službenici­ma Uprave policije MUP-a Crne Gore. On će biti zadržan u policijsko­m prostorija­ma do privoda u zakonskom roku nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici - sa- opšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Za bivšim vaterpolis­tom policija je tragala od 13. maja, kada je beživotno telo Lašmanove pronađeno u stanu u kotorskom naselju Dobrota. Tada je policija došla do operativni­h saznanja da je ubio svoju bivšu devojku.

Lašmanova je bila izvršna direktorka milionski vrednih kompanija.

 ??  ?? arsenije stanoviĆ iz ljubomore ubio anastaziju lašmanovu
arsenije stanoviĆ iz ljubomore ubio anastaziju lašmanovu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia