Blic

NATAŠA: NEDOSTAJAL­A MI JE PUBLIKA

U trenutku kada je pevala “Sve na moju crtu stavi“atraktivno­j pevačici su pred svima krenule suze niz lice.

- Ljubomir tozev

Pevačica Nataša Bekvalac nastupila je u subotu uveče u jednom klubu u Beogradu. Dva meseca nakon što ju je bivši suprug Luka Lazukić brutalno pretukao u njenom stanu na Dedinju samo mesec i po dana od kako je na svet donela ćerkicu Katju, jača i nova Nataša vratila se na scenu.

Ona se oko jedan čas posle ponoći pojavila pred okupljenim novinarima i fotografim­a, a pozirala je sa osmehom na licu, pokazavši da je nakon teškog perioda spremna za nove radne pobede.

Ponela je provokativ­nu, crnu toaletu, koja je naglasila njene obline, a evidentno je bilo da izgleda bolje nego ikad.

Na njenom licu je sijao osmeh, a na pitanja poput “Da li je istina da Luka Lazukić od incidenta nije video ćerku“, te “Da li ljubav ima cenu“, nije želela da odgovori, već se samo osmehivala.

Kada je ušla u pre- pun klub, sve oči su bile uprte u nju i fanovi su je podržali rečima: “Samo napred, uz tebe smo“.

Nastup je otvorila numerom “Original”, a publika je horski pevala stihove: “Nemoj da si u problemu, samo sam ti digla cenu...”.

- Nedostajal­i ste mi, dragi moji - rekla je prisutnima, pa zapevala poslednji singl “Crta”, dok je tokom izvođenja brisala suze sa lica.

Nataša je sa publikom pevala, doživljava­la emotivne katarze i đuskala do ranih jutarnjih sati, a svi su bili srećni i zadovoljni.

- Nataša je zaista bila srećna što je konačno sa publikom. Danima je vežbala za nastup i to joj je, uz decu, donelo srećne momente. Planira još letnjih nastupa - ispričao je izvor za “Blic“.

Podsećamo, prvi osnovni sud zakazao je za 2. jul početak suđenja Luki Lazukiću, povodom optužbi da je izvršio porodično nasilje nad suprugom pevačicom Natašom Bekvalac.

Javnost će moći da prisustvuj­e suđenju. Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je 16. maja sudu optužni predlog protiv Lazukića zbog krivičnog dela nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora. Nakon toga mu je sud produžio meru zabrane prilaska i komunikaci­je sa suprugom, koja može da traje do okončanja krivičnog postupka.

Pevačica nije htela da komentariš­e nasilnika Lazukića

Lazukić se tereti da je pevačici iz Novog Sada naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila.

Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao.

Inače, Luka je na manipulati­vni način pokušao da dođe do Natašinih nekretnina, automobila, novca, ali i starateljs­tva nad ćerkom Katjom, kako bi mu pevačica plaćala alimentaci­je. Dokaz za to je i njegova nedavna tužba, u kojoj je od pevačice, putem svojih advokata, zahtevao bizarne stvari.

Računima za ceđene sokove, limunade, avionske karte, sijalice za kuću i ostale potrepštin­e pokušava da dokaže da je ulagao u život sa njom, kako bi dobio novac ili deo nekretnina koje ona poseduje.

- Luka je tražio da mu Nataša prepiše pola imanja u Čeneju i pola stana na Dedinju, kao i sve ostalo što poseduje i što je tokom života stekla ili novac u vrednosti od 160.000 evra. U sramotnoj tužbi naveo je ulaganja tokom bračne zajednice. Luka je advokatima dao sve račune, koje je čuvao od početka bračne zajednice - kaže izvor.

 ??  ?? nata je na sceni brisala suze s lica pevaČica u haljini s dubokim šlicom izgleda bolje nego ikada
nata je na sceni brisala suze s lica pevaČica u haljini s dubokim šlicom izgleda bolje nego ikada

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia