Blic

Naša Mirjana je slabost švajcarsko­g fudbalera

Društvo u Rusiji pravi joj sestra Jelena Vasović, bikini fitnes šampionka i reprezenta­tivka.

-

Stefan Cuber je za Švajcarce što je Aleksandar Kolarov za nas. Fudbaler Hofenhajma je postigao jedini gol u remiju “sajdžija” sa Brazilom (1:1) i trenutno je sportska zvezda broj jedan u zemlji čokolade, a čak je i zasenio Rodžera Federera.

Kao i Kolarov, obožava tetovaže, a kaže i da ima samo jednu slabost. Stefan je od 2015. godine u braku sa Mirjanom Cuber, rođenom Vasović, Srpkinjom koja je bila finalista mis Švajcarske za 2014. Mirjana je privukla pažnju svih na stadionu u Rostovu gde je bodrila supruga u meču sa Brazilom od kojeg je posle postignuto­g gola dobila poljubac.

Mirjani društvo u Rusiji pravi i sestra Jelena, koja takođe mami uzdahe muškog dela planete. Jelena je, pritom, bikini fitnes šampionka i reprezenta­tivka Srbije. Inače, Stefan Cuber je u poslednjem trenutku upao u reprezenta­ciju Švajcarske za Svetsko prvenstvo u Rusiji i od otpisanog je postao heroj.

Za tetovaže kaže da “jedna stižu drugu” i da će pripremiti nešto specijalno ako Švajcarska napravi uspeh na Mundijalu. Najteži trenutak je imao 2011. godine kada je pravim čudom preživeo saobraćajn­u nesreću u kojoj se njegov jelena i mirjana u rostovu na meČu švajcarska - brazil “audi” kabriolet dva puta prevrnuo na krov. Sebe je okarakteri­sao kao poluvegete­rijanca, koji jede malo mesa a puno povrća, međutim, kao i svaki Švajcarac ne može da odoli čokoladi. mirjana je bila finalista izbora za mis švajcarske

, a godinu dana kasnije udala se za stefana cubera koji igra za hofenhajm Medeni mesec je proveo u luksuznom hotelu u Cirihu u kojem su narednog jutra uhapšeni zvaničnici FIFA, optuženi za korupciju.

- Ništa nismo čuli “pravdao” se Stefan Cuber.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia