Blic

SEKS, PREVARA I TRUDNOĆA

- dušan Panajotovi­ć

Najgledani­ji rijaliti šou na ovim prostorima “Zadruga” nakon devet i po meseci dobio je epilog. Kada je 6. septembra startovao, gledaoci nisu ni slutili da ih čeka javna preljuba oženjenog muškarca, koji u isto vreme voli i ženu i ljubavnicu, strasna veza prvog rijaliti gej para, žestoki obračuni, bežanje iz rijalitija, ali i seksualne akcije, i one javne i one tajne.

Pevač Slobodan Radanović nakon samo sedam dana učešća u “Zadruzi” prevario je svoju suprugu Kristinu - Kiju Kockar sa blogerkom Lunom Đogani, ćerkom pevačice Anabele Atijas i densera Gagija Đoganija. Slobodan je isprva ćutao o prevari, a onda su u “Zadrugu” ušle zajedno njegova žena i Lunina mama i nastao je opšti haos. Anabela je tražila od Slobodana da prizna da nešto ima sa Lunom, dok je on sve to negirao, a žena ga branila. Ipak, posle samo nekoliko dana Slobodan je ustao tokom uživo uključenja u “Zadrugu” i priznao da ima ljubavnicu Lunu i da je nabio rogove svojoj ženi koja je do tada bila na njegovoj strani.

Sloba i Luna su tada stavljeni na stub srama, a Kija i Anabela su u spoljnom svetu nastavile svoj rat iz “Zadruge”. Kako bi pokazala da je, navodno, ne boli prevara muža, Kija je ubrzo našla ljubavnika Andriju Lazovića i na sva usta se hvalila “kako je Slobodan ne zanima, a da je sa novim dečkom srećna”.

Najveći obrt desio se onog momenta kada je dva i po meseca nakon početka rijalitija Slobina žena ušla u rijaliti šou da se obračuna sa svojim mužem i njegovom ljubavnico­m. Upravo ovim njenim potezom nastala je prava rijaliti šou revolucija, jer smo u jednom rijalitiju imali priliku da gledamo muža, ženu i ljubavnicu.

Ovaj trougao sve do kraja rijalitija nije prestajao da privlači pažnju javnosti.

Njihove svađe, tuče, ogovaranja bile su predmet pisanja svih medija u zemlji, a javnost je bila podeljena - neki su podržavali prevarenu ženu, a bilo je i onih koji su nalazili opravdanje za lubavnicu, pa i za

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia