Blic

Zulejka plesala u „Despasitu“, voli Portoriko i ne nosi gaćice

- J. M.

Brojne lepotice prate ovogodišnj­i Mundijal, što uživo, što sa malih ekrana, a među njima se seksepilom i provokativ­nim imidžom izdvaja Zulejka Rivera (30), koja ima izuzetno zanimljivu biografiju. Zulejka je voditeljka, glumica, model, bivša Mis Portorika i Mis univerzuma. Prati utakmice na Svetskom prvenstvu i ima veoma interesant­an način navijanja.

Na Instagramu je podržala Kolumbiju, Argentinu, Nemačku i Meksiko. A još pre 12 godina ponela je laskavu titulu Mis univerzuma.

Zulejka je odrasla u Salinasu, uz dva brata. A pre nego što je postala najlepša devojka Portorika, proglašena je najlepšom u rodnom gradu. Na svetskom takmičenju lepote pobedila je sa samo

18 godina i postala najmlađa krunisana Mis univerzuma u istoriji. I kako obično biva, titula misice otvorila joj je vrata glume pa je već 2007. zaigrala u telenoveli, zatim u “Minute to Win It”, “Aurora”, “Cosita linda”.

Veliku popularnos­t donelo joj je pojavljiva­nje u megahitu “Despasito” Luisa titula misice otvorila joj je vrata glume pa je . zaigrala u telenoveli, zatim u „minute to win it“, „aurora“i „cosita linda“

Zulejka je odrasla u Salinasu, uz dva brata

Donsija i Dedi Jenkija prošle godine. Sa pravom se kaže da je pojavom u velikoj meri doprinela bumu koji je napravila pesma, a koji je jedan od najvećih u poslednjih nekoliko godina na svetskoj muzičkoj sceni.

Zanosna Zulejka se često viđa i na crvenim tepisima širom sveta, okružena svetskim zvezdama. I kao da joj lepota nije dovoljna da izbije u prvi plan, neretko ume da se na javnim manifestac­ijama pojavi ... bez veša.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia