Blic

Mira na sudu jer tvrdi da su radnici potplaćeni

Direktorka “Pošte” Mira Petrović napala je kolegu, optužujući ga da je plaćen da bi podrivao njen rad u tom javnom preduzeću gde je za vreme njenog mandata dobit smanjena za šest miliona evra.

-

Kako saznaje “Blic”, na sastanku u centralnoj zgradi “Pošte” pred deset najviših rukovodila­ca Petrovićev­a je osula paljbu na Zorana Pavlovića, predsednik­a Samostalno­g sindikata poštanskih radnika, tvrdeći da dobija novac da bi organizova­o proteste i pozivao radnike da se udruže protiv nje.

- Usred sastanka direktorka se Pavloviću direktno obratila rečima „znam ko vas je platio za protest“. Iznenađeni Pavlović je insistirao na odgovorima na pitanja ko ga je platio, kada i koliko, ali je direktorka ćutala. Tek na Pavlovićev­u konstataci­ju da će je tužiti, samo je odgovorila “tužite” - priča izvor “Blica. Dodaje i da je Pavlović pre neki dan presavio tabak i da od direktorke zbog povrede ugleda i časti u tužbi traži naknadu od 200.000 dinara.

Naš izvor dodaje da to nije prvi put kako se loši rezultati koje direktorka postiže u “Pošti” prevode na politički teren. Ministar bez portfelja i lider Partije ujedinjeni­h penzionera Milan Krkobabić žestoko je branio Petrovićev­u na Vladi u novembru prošle godine u jeku protesta nezadovolj­nih radnika “Pošte”. On je tada čak izneo sumnju da su neke stranke umešale prste u proteste radnika da bi se sa čela

„Pošte“uklonila Petrovićev­a, koja je visoki funkcioner njegove partije.

Petrovićev­a je inače u “Pošti“počela da radi kao sekretaric­a, a pre dolaska u fotelju direktora bila je specijalna savetnica Krkobabića za platu od 186.588. dinara. S. Lakić

 ??  ??
 ??  ?? direktorka „pošte“mira petroviĆ
direktorka „pošte“mira petroviĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia