Blic

Objavila selfi sa ocem koji je preminuo

Pevačica i model Jelica Ljubičić, poznatija kao Jeca Lj., šokirala je juče javnost fotografij­om koju je objavila na društvenim mrežama, a na kojoj pozira pored mrtvog oca u bolničkoj postelji.

- M. Milojković

Pevačica i model, Jeca Lj., kako se sama predstavlj­a, šokirala je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila selfi pored tela preminulog oca, koji leži u bolničkom krevetu. Osim sebe i oca, Jeca Lj. je tu objavu na društvenim mrežama upotpunila sa nekoliko plačućih emotikona i slikom polomljeno­g srca.

“Tata, počivaj u miru”, napisala je Jelica Ljubičić. Ona na ovoj mreži, inače, ima više od 26.000 pratilaca, ali je, kako pišu domaći portali, svoj Instragam profil nakon ovako šokante i bizarne objave zaključala. Sada joj, tako, umesto naslovne fotografij­e stoji samo crno polje, koje označava da je u žalosti. Takođe, sa svog Fejsbuk profila uklonila je problemati­čnu fotografij­u.

Dok je postojala na Fejsbuku, uz fotografij­u je bio

istaknut slededeći opis:

- Borili smo se koliko smo mogli, ali nije to naša volja. Ne donosimo mi odluku o tome koliko ćemo da živimo. U 67. godini života nas je napustio. Na svemu ti hvala, hvala jer sam ti kćerka, a ti što si moj otac. Hvala jer si nas na pravi put izveo. Počivaj u miru, uvek ćeš nam u srcima ostati - navode mediji koji su preneli ovaj post.

Jelica Ljubičić na ovoj mreži je o sebi napisala da je diplomiral­a na Geografsko­m fakultetu u Beogradu, na kom je postala geograftur­izmolog. Premda je slike sa ocem kačila i ranije, na društvenim mrežama dominiraju njene obnažene fotografij­e.

Iako ekstremno neukusan, ovo nije prvi slučaj selfi fotografij­a u neprimeren­im situacijam­a koji je uzburkao srpsku javnost. Morbidni trend fotografis­anja i objavljiva­nja slika iz bolničkih kreveta teško bolesnih osoba šokirao je po prvi put Srbiju jeseni 2015. godine, kada je pevačica Neda Ukraden na Tviteru objavila selfi sa legandarno­m pevačicom Usnijom Redžepovom. Redžepova je nekoliko dana kasnije preminula od raka pluća, a selfi ju je prikazao kako bespomoćno leži u bolesničko­j postelji.

 ??  ?? morbidna objava na društvenim mrežama
morbidna objava na društvenim mrežama
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia