Blic

Stradala pevačica, majka naše poznate manekenke

Pevačica Rozita Trajanović (48), majka manekenke Sare Trajanović, preminula je nakon saobraćajk­e koja se dogodila u nedelju na putu Mladenovac - Mali Požarevac kod Vlaškog Polja.

- E. B.

Kako “Blic” saznaje, u sudaru su učestvoval­i “pežo” u kom se nalazila Trajanović­eva i “audi”. Nesreća se dogodila kada je jedan od automobila prešao u suprotnu traku i direktno se sudario s drugim.

Prema rečima očevidaca, nesrećnu ženu iz automobila izvlačili su vatrogasci dok je ona jaukala od bolova.

- Bila je svesna. Koliko sam čula, imala je prelom obe noge. Sudar se dogodio najverovat­nije kada je “pežo” izgubio kontrolu i prešao na suprotnu stranu puta. U njega je potom direktno udario “audi”, a od udarca su se u oba automobila otvorili vazdušni jastuci - rekla je saobraćajn­im policajcim­a žena očevidac nesreće.

Policija je obavila uviđaj, a nakon istrage biće poznato koji je tačno automobil prešao u suprotnu traku i izazvao sudar.

- Nje više nema... Nje više nema... Zašto je umrla... - kroz jecaj govori manekenka Sara Trajanović nakon saznanja da joj je majka izgubila životnu bitku.

- Obdukcija će sve pokazati. Ne znamo šta se tačno desilo. Policija ne može ništa zvanično da nam kaže. Izvršili su uviđaj i čeka se nalaz obdukcije - rekla nam je Rozitina snaja jer joj je Sara, nemoćna da govori od bola i nesreće koja ju je zadesila, pružila telefon.

- Da li je zaspala, da li je bila umorna, to ništa ne znamo. Krenula je na nastup, a šta se dalje dešavalo obavestiće nas policija kada se sve završi - rekla nam je zaova preminule pevačice. Manekenka Sara Trajanović bila je učesnica rijalitija „Farma“2013. godine kada joj je majka bila velika podrška. Pre toga su zajedo učestvoval­e i u šouu „Gledaj majku. biraj ćerku“.

Na društvenim mrežama juče su se od pevačice oprostile i neke javne lič- nosti među kojima i pevačica Sanja Maletić, dok je pevačica Vanesa Šokčić za „Blic“izjavila:

- Strašno je... Odlaze... Toliko me je potresla vest o smrti Rozite. U šoku sam. Noćas sam prvo videla na vestima da je imala saobraćajn­u nesreću i pomislih da joj pošaljem poruku, pa sam sve čekala da malo prođe i da bude bolje pa da se javi i oglasi na društvenim mrežama, jer je ona stalno bila na Fejsbuku. Kada sam u pola dva videla da se svi opraštaju od nje, ostala sam zatečena. Nisam mogla da verujem. Pre nekoliko dana smo se čule, bila je na moru i pričala mi da je loše vreme, ali da ona svakako puni baterije jer se vraća i ima mnogo posla. I, eto umesto da radi, nje više nema.

NESREĆNU ŽENU VATROGASCI IZ SMRSKANOG AUTOMOBILA IZVUKLI SA PRELOMIMA OBE NOGE

 ??  ?? majka i Ćerka: sara i rozita trajanoviĆ
majka i Ćerka: sara i rozita trajanoviĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia