Blic

Radujem se dolasku u Niš

- PREDRAG RAJKOVIĆ, golman Makabija

U drugom kolu kvalifikac­ija za Ligu Evrope, Makabi čiji gol branim igraće protiv Radničkog iz Niša. Mislim da je Nenad Lalatović najjača karika Radničkog. Imam ogromno poštovanje prema njemu, jer mi je ukazao ogromno poverenje i dodelio mi ulogu kapitena Crvene zvezde iako sam u to vreme imao samo 19 godina. Izuzetno ga cenim kao stručnjaka. Odličan je motivator, uvek je željan pobede i veoma je posvećen onom što radi. Dobro zna da proceni protivnika i taktički uvek besprekorn­o pripremi ekipu. Zato nas očekuje veoma teška utakmica.

# Uveren sam da će i u Nišu stadion biti pun,a to će za mene biti motiv u Ligi Evrope

Radnički ima dobar i iskusan tim. Poznajem dosta njihovih igrača i veoma sam svestan njihovog kvaliteta. Odlučivaće nijanse, sitni detalji i zato koncentrac­ija mora da bude na najvišem nivou. Očekuje nas sjajna atmosfera u prvoj utakmici koja će se igrati na našem terenu u Tel Avivu. Tribine će verovatno biti ispunjene do poslednjeg mesta. Nišlijama sigurno neće biti lako u takvom ambijentu i zato mislim da smo u blagoj prednosti. Uveren sam da će i u Nišu stadion biti pun, a to će za mene biti poseban motiv.

Imamo dobru ekipu sa dosta novih igrača. Promenili smo i trenera pa će nam sigurno biti potrebno malo vremena za uigravanje. Ali, Makabi kao klub uvek ima najveće ambicije, a to su titule. Tako će biti i u ovoj taimičarsk­oj godini. Odlično se radi pod njegovim vođstvom. Na čelu stručnog štaba Makabija od ove sezone je Vladimir Ivić. Pravi je stručnjak, a ono čime su svi u klubu oduševljen­i je činjenica da je i sjajan čovek. Mislim da sa njim ove sezone možemo da napravimo velike rezultate.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia