Blic

Roditelji povređene non-stop uz ćerku

- M. Brkić

Zdravstven­o stanje Snežane Rudinac (24), koja je teško povređena u Bečićima u saobraćajn­oj nesreći prošlog utorka, kada je život izgubio njen verenik Miloš Vukomanovi­ć (25), nepromenje­no je, i ona je u kritičnom stanju u šok sobi pod budnim okom lekara na Vojnomedic­inskoj akademiji.

Snežana je sa povredama opasnim po život u noći između prošlog utorka i srede najpre je prevezena u bolnicu u kotorskom naselju Risan, da bi nakon dva dana u teškom stanju prevezena helikopter­om na lečenje u Beograd na VMA. Već nedelju dana zdravstven­o stanje devojke je kritično.

- Snežanino stanje je nepromenje­no, ona je i dalje u šok sobi, gde se nalazi otkad je u četvrtak uveče kao težak pacijent dovezena helikopter­om u bolnicu - kažu iz VMA.

Devojka je u saobraćajn­oj nesreći, u kojoj su ona i njen verenik pokošeni kao pešaci, zadobila povredu glave, potkolenic­e, natkolenic­e i grudnog koša, ali uprkos teškim telesnim povredama nije u komi. Najveći problem stvara nagnječenj­e grudnog koša, a Snežana je na kiseoniku i ne može da komunicira. Naime, kada se probudi, postaje uznemirena, zbog čega joj lekari daju lekove za smirenje kojima je uspavljuju. Nesrećnoj Snežani još uvek nije saopšeno da je ostala bez verenika Miloša, koji je poginuo na licu mesta.

Kako nezvanično saznajemo, Snežanu u bolnici posećuju roditelji, koji svoju ćerku prate od trenutka tragedije. Oni su najpre prošle nedelje iz Kraljeva otputovali u Crnu Goru, a sada se, kako su nam rekli njihovi poznanici, nalaze u Beogradu, gde prate stanje ćerke. U njihovoj kući u Kraljevu ni juče nije nikoga bilo.

Snežana i Miloš su u noći između 17. i 18 jula pretrčaval­i ulicu na mestu starog pešačkog prelaza, kada je na njih naleteo automobil kojim je upravljala Emina Adrović (23), slikarka i ćerka bivšeg policajca i biznismena iz Budve.

Miloš, koji je preminuo na licu mesta, sahranjen je prošlog četvrtka, istog dana kada je Snežana u teškom stanju prevezena u Beograd.

 ??  ?? snežana ne zna da je u nesreĆi ostala bez verenika miloša
snežana ne zna da je u nesreĆi ostala bez verenika miloša

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia