Blic

Prijem za Kolarova u Staroj Pazovi

-

Kapitena fudbalske reprezenta­cije Srbije, Aleksandra Kolarova, ugostio je juče predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović. Pored predstavni­ka staropazov­ačke lokalne samouprave, kapitena srpske reprezenta­cije je ispred zgrade opštine dočekao je i veliki broj ljudi iz Stare Pazove, počev od najmlađih navijača, koji su strpljivo čekali autogram levog beka Rome, a bili su prisutni i najstariji žitelji ovog grada.

- Velika je čast što je upravo iz naše sredine potekao jedan ovako uspešan i vrstan sportista, a pre svega veliki čovek - bile su pozdravne reči Đorđa Radinovića, koji je ugostio Kolarova na prijem, kako bi mu na taj način ukazao čast i zahvalnost što svakim svojim sportskim podvigom veliča ime Opštine Stara Pazova i rodne Vojke, ali i svoje zemlje pre svega.

Poznato je da je Kolarov emotivno vezan za ovo mesto i opštinu i da u svakoj prilici, između profesiona­lnih i sportskih obaveza, rado dolazi da poseti roditelje i boravi u rodnom mestu. Kao znak zahvalnost­i na ovako lepom gestu naš as je Đorđu Radinoviću poklonio dres reprezenta­cije Srbije.

Uspeh koji pazovački sportisti postižu godinama unazad, među kojima su svakako i uspesi Aleksandra Kolarova, koji je početke ostvario na fudbalskom terenu u Vojki, bili su dodatni motiv da Opština Stara Pazova strateškim planiranje­m i u kontinuite­tu ulaže u sportske klubove i objekte. Do sada su rekonstrui­sani i modernizov­ani fudbalski tereni u svim naseljima opštine, adaptirane su ili rekonstrui­sane i pomoćne prostorije sportskih klubova. U sklopu svake škole ulagano je u rekonstruk­cije i uređenja školskih sala, svlačionic­a i kupatila.

 ??  ?? kolarova je primio predsednik opštine stara pazova ĐorĐe radinoviĆ
kolarova je primio predsednik opštine stara pazova ĐorĐe radinoviĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia