Blic

SANJA MERKA APARTMAN U CRNOJ GORI

Voditeljka već danima sa drugaricom Vesnom Dedić razgleda stanove u susednoj zemlji jer, kako saznajemo, planira da kupi stan na primorju.

-

- Sanja Marinković je trenutno u Crnoj Gori sa koleginico­m i najboljom prijatelji­com Vesnom Dedić. Vesna joj je pokazala nekoliko apartmana na Luštici i ona sada razmišlja da pazari jedan za troje kako bi uživala sa suprugom i sinom otkriva za “Blic“dobro obavešten izvor.

Sanja Marinković inače svake godine letuje u Crnoj Gori, gde boravi makar nedelju dana i smatra da je vreme da tamo ima i svoj kutak da bi uživala u pauzama od posla na „ružičastoj“televiziji.

- Sanja izuzetno voli Crnogorsko primorje, a Luštica je idealna za pravi odmor i beg od gužve. Ne planira da kupi veliki apartman, već onaj dovoljan za potrebe njene porodice. Vesna joj pruža podršku u svemu i planiraju čak i zajednička letovanja. Ona će joj pomoći i u opremanju apartmana, a Sanji Marinković je bitno da apartman bude u smeštaju koji ima prilaz do mora. Sve je još u ideji, ali voditeljka zaista ima želju da pazari stan, ali još nije sigurna da li je u mogućnosti - objašnjava izvor blizak Sanji Marinković.

A ovu zgodnu voditeljku uslikali smo na jednoj plaži u Tivtu. Besprekorn­o stilizovan­a plenila je seksi

figurom, a na plaži se nije zadržala dugo jer ju je čekala Vesna Dedić da bi razgledale stanove.

Privlačila je pažnju u maslinasto­zelenom kupaćem kostimu, a iako je mama dečaka Strahinje, Sanja u 44. godini odlično izgleda i momentalno briše godine, koje su za nju očigledno samo brojka.

Inače, voditeljka emisije “Magazin IN” zdravo se hrani i naporno vežba kako bi održala figuru. Zato ona bez ikakvog problema, za razliku od pojedinih javnih ličnosti koje slike dorađuju u fotošopu, može da se skine i održi lekciju o izgledu.

 ??  ?? kada je stigla, na plaži je privukla poglede prisutnih
kada je stigla, na plaži je privukla poglede prisutnih
 ??  ?? na plažu je došla potpuno opuštena
na plažu je došla potpuno opuštena
 ??  ?? voditeljka ima velike planove za letnje avanture
voditeljka ima velike planove za letnje avanture
 ??  ?? seksi u . godini, liniju održava pravilnom ishranom i treninzima
seksi u . godini, liniju održava pravilnom ishranom i treninzima
 ??  ?? koleginica i drugarica Će joj pomoĆi da opremi stan na primorju
koleginica i drugarica Će joj pomoĆi da opremi stan na primorju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia