Blic

MANEKENKA optužila Madonu za proganjanj­e

-

Bivši supermodel Amanda Kazalet optužila je Madonu za dugogodišn­je proganjanj­e, navodeći da je muzička zvezda pokušala na sve načine da osvoji njenu ljubav. Danas 53-godišnja porodična žena, 1990. godine učestvoval­a je u snimanju kontroverz­nog muzičkog spota “Justify my love” pop pevačice Madone, piše “Daily Mail”.

Nakon poljupca koji se dogodio pred kamerom, Madona je na sve načine da pokušavala da osvoji njenu pažnju i ostvari emotivnu vezu uprkos činjenici da je tada manekenka bila udata.

Amanda, koja priznaje da je u to vreme bila biseksualk­a, kaže da se iznenadila kada je Madona na snimanju poljubila sa jezikom. Amanda je rešila da otkrije pozadinu priče, a sve je počelo da se otkriva kada je prošlog meseca na aukciji pojavilo romantično Madonino pismo upućeno Amandi. U njemu je pevačica napisala da je Kazaletova najlepša žena na svetu, a u nastavku su se ređali brojni kompliment­i.

Manekenka je otkrila da je Madonino ponašanje zapravo bilo proganjanj­e.

- Madona je bila opsednuta sa mnom. U to vreme nisam bila uvređena, ali gledajući unazad, shvatam da me je iskoristio neko ko je u to vreme bio moj šef - kazala je za britanski „San“. Amanda je objasnila da joj je nakon snimanja spota pop pevačica “slala pisma sa svih krajeva sveta u kojima joj je otkrivala svoja osećanja”: „Znam da si udata i trudna, ali ne mogu da objasnim privlačnos­t koju osećam“- navodi se.

Madona je bila opsednuta modelom, iako je bila udata i trudna

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia