Blic

OTISAK STOPALA I LISICE ODAJU NAPADAČE

-

Tragovi cipela, ali i eventualni otisci u Miloslavlj­evoj kući i na lisicama kojima je bio vezan pomoći će policiji da otkrije razbojnike koji su upali u kuću deke Jelene Đoković, saznaje „Blic”. Kako saznajemo, Više javno tužilaštvo u Valjevu preuzelo je slučaj i pokrenulo istragu kako bi se utvrdilo ko je upao u kuću deke Jelene Đoković i ko ga je pokrao i oteo.

- Na mestu gde je Miloslav bio vezan otkriveni su tragovi cipela za koje se sumnja da su pripadaju otmičarima. Takođe, uzeti su otisci prstiju u kući Miloslava, ali i sa lisica kojima je bio vezan, kako bi se utvrdilo da li su na njima tragovi još nekog pored Miloslava i njegove porodice, odnosno da li su u pitanju otisci otmičara - kaže izvor „Blica”.

poznavali teren, ali i da su ga tipovali, jer nema ko nije znao Losu, kako zovu deku Jelene Đoković. Vatrogasci su u četvrtak ujutru, kada su ga pronašli, morali da iseku deo stuba i izvuku lisice kojima je bio vezan.

Miloslava je vezanog našao komšija Isailo Lazić, koji ga je čuo kako zapomaže. Lazić je ispričao za „Blic“da je odmah pozvao policiju.

- Bio je vezan trakom preko grudi, a i noge su mu bile vezane njom. Na jednu ruku su mu stavili lisice i vezali ih za dalekovod. Pitao sam ga dok smo čekali da stigne policija ko je to uradio. Rekao mi je da su bila dvojica sa čarapama na glavi. Bilo mi je mnogo teško kad sam ga video onako vezanog. Zaplakao sam - rekao

je Isailo.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia