Blic

ZA SOFIJU NE BRINEMO, VEOMA JE INTELIGENT­NA

Tihomira Stanića, Sofiju Milošević i Miodraga Radonjića uslikali smo tokom pauze snimanja serije „Ubice mog oca”. Oni poručuju da će nova sezona biti veoma zanimljiva, dok Sofija objašnjava da joj veliku podršku pruža Tika.

- A.ivanoviĆ - lj.tozev

što je dobila seriji: sofija Ekipa koja vredno radi na snimanju serije „Ubice mog oca” tokom pauze opušteno ćaska i uživa u hladnim pićima u kafiću, što pokazuju prezadovol­jan kako i naše fotografij­e. Pored stalne glumačke postave, i atraktivna manekenka Sofija Milošević oprobala se u ovom pozivu, a kako nam otkrivaju, snašla se odlično.

Tihomir - Tika Stanić nije krio zadovoljst­vo kako snimanje protiče, ali za „Blic” nije štedeo ni reči hvale za novu članicu njihove uhodane ekipe Sofiju Milošević.

- Ona je izuzetno inteligent­na devojka, a kamera je voli, tako da za nju ne brinemo. Snimanje treće sezone se pretvorilo u veliko zadovoljst­vo. Mi koji smo tu od početka radujemo se međusobno jedni drugima, a sveže snage čine i seriju i nas same još zanimljivi­jima - poručio nam je glumac.

S druge strane, Sofija je otkrila da joj baš ovaj iskusni kolega pomaže da savlada sve izazove koje sa sobom nosi gluma, ali ume i da je nasmeje da bi se opustila.

- Tokom čitavog snimanja veliku podršku mi pruža Tika Stanić, od koga učim sve što je u vezi s glumačkim poslom. Neverovatn­o je duhovit i uvek zna da podigne atmosferu na setu, do te mere da ne možemo da snimimo scene od smeha. Verujte mi da nije nimalo lako, ali dajem maksimum sebe kada je svaka scena u pitanju. Nekih scena na setu sam se i sama uplašila koliko su ekstremne - kaže manekenka za „Blic”.

Miodrag Radonjić, koga smo zatekli na pauzi od snimanja, otkrio nam je da njihovu vernu publiku u novoj sezoni očekuju brojna iznenađenj­a.

- Snimanje napreduje sjajno, treća sezona će biti jako napeta i uzbudljiva. Neki likovi će doživeti promenu u odnosu na ono kako je publika navikla do sada da ih vidi. Sa Sofijom nisam imao iste

scene, pa sam samo slušao o tome da se snašla jako dobro i da je u potpunosti razumela lik koji igra. Publiku očekuje odlična sezona - poručio nam je glumac.

Inače, reditelj serije Predrag - Gaga Antonijevi­ć smatra da Sofija ima potrebnu harizmu da se oproba i u glumačkim vodama, a ona je ovaj poziv rado prihvatila,

a kako deluje, do sada je upešno savladala sve zahteve koje joj je donela nova uloga. Dok publika nestrpljiv­o iščekuje nove epizode mnogima omiljene serije „Ubice mog oca”, snimanje treće sezone je uveliko u toku. Ako je suditi po entuzijazm­u i rečima glumačke ekipe, ono što nas očekuje neće nikoga ostaviti ravnodušni­m.

 ??  ?? Čast joj je ulogu u miloševiĆ tika staniĆ je teČe snimanje
Čast joj je ulogu u miloševiĆ tika staniĆ je teČe snimanje
 ??  ?? ekipa veruje u uspeh treĆe sezone
ekipa veruje u uspeh treĆe sezone

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia