Blic

Sportske igre mladih idu u Split, „Blic“delio medalje

Svi smo doprineli da ovo bude praznik sporta za našu decu, naslednike i buduće sportiste - poručila je Ivana Jovanović, predsednic­a SIM.

- D. Radanović

Sportske igre mladih za Srbiju završile su petu sezonu finalima održanim na Adi Ciganliji. Takmičenje, čiji je “Blic” medijski sponzor, i ove godine okupio je na hiljade dece širom naše zemlje koja su se besplatno oprobala u fudbalu, rukometu, odbojci, basketu, šahu i igri između dve vatre. Pobednike čeka regionalno finale u Splitu od 20. do 26. avgusta.

- Zapravo su svi pobednici. Ovo je još jedna uspešno organizova­na sportska manifestac­ija. Hvala svima koji su nas podržali, Vladi Srbije, Ministarst­vu prosvete, nauke i tehnološko­g razvoja i ministru Mladenu Šarčeviću, kao i našim medijskim sponzorima, među kojima je i “Blic”.

Svi zajedno smo doprineli da ovo bude pravi praznik sporta za našu decu, naslednike i buduće sportiste - poručila je Ivana Jovanović, predsednic­a SIM za Srbiju.

Medalje najuspešni­jima u odbojci na pesku dodelila je i Maša Drakulić, direktorka marketinga naše kompanije, koja je oduševljen­a utiscima sa Ade.

- Pobedio je sport. Pobedila su deca. Ovo je pravi primer kako treba usmeravati naše osnovce i sve zajedno je prelepa stvar što mogu besplatno da treniraju, takmiče se, druže i sklapaju prijateljs­tva - istakla je Maša Drakulić.

Osim naše kompanije, odličje najboljima podelili su i predstavni­ci Vlade Srbije, Ministarst­va prosvete, nauke i tehnološko­g razvoja, Željko Tanasković ispred Školskog sporta Srbije, zatim Damir Štajner, izvršni direktor Olimpijsko­g komiteta, Predrag Peruničić, državni sekretar za sport...

Svakog dana Sportske igre mladih na Adi Ciganliji su bile magnet i za naše vrhunske sportiste. U petak, završnog dana finala, gosti su bili fudbaleri Crvene zvezde Vujadin Savić i Dejan Joveljić, odnosno svetski i evropski prvaci u rvanju Viktor Nemeš i Kristijan Fris.

Moto Sportskih igara mladih su „Igre su zakon“i ovo je njihova peta sezona

 ??  ?? tanaskoviĆ, peruniČiĆ, štajner, fris, nemeš... bili su gosti na zatvaranju
tanaskoviĆ, peruniČiĆ, štajner, fris, nemeš... bili su gosti na zatvaranju
 ??  ?? maša drakuliĆ, direktorka marketinga „blica“, podelila je odliČja najboljima
maša drakuliĆ, direktorka marketinga „blica“, podelila je odliČja najboljima

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia