Blic

MILICA SMRŠALA 10 KILOGRAMA

-

Milicu Pavlović uslikali smo na jahti u Crnoj Gori, a iako je vreme bilo loše to je nije sprečilo da sa prijatelji­ma isplovi. Oni koju su je sreli odmah su primetili da je Milica znatno mršavija, a sve to zahvaljuju­ći posebnoj ishrani.

Atrktivna pevačica Milica Pavlović ovog leta je prebukiran­a nastupima, a slobodno vreme kojeg je imala malo je iskoristil­a da sa prijatelji­ma uživa na moru. Nakon dva spektakula­rna nastupa u Crnoj Gori, Pavlovićev­a je sa dragim ljudima otišla na jahtu, a ceo dan su proveli na moru.

- U Crnoj Gori je pre dva dana bio veliki pljusak i loše vreme, ali to nije pokvrailo raspoložen­je Milici. Ona i njene prijatelji­ce su isplovile jahtom i ceo dan provele na otvorenom moru. Puštale su muziku, odmarale, ćaskale i napravile pravu žurku na plovilu - kaže nam izvor koji je upućen u priču.

Naš paparaco uslikao je Milicu kako prilazi jahti, mogli su se čuti komentari prolaznika da izgleda savršeno. Kako saznajemo, Milica je smršala oko 10 kilograma za poslednjih nekoliko meseci, a sve to zahvaljuju­ći posebnoj ishrani.

- Svi već znate da se Milica pre nekoliko meseci žalila da se ugojila i da su za to krivi slatkiši. Ipak rešila je da promeni ishranu i svoju liniju dovede u red. Iz ishrane je izbacile meso i mlečne proizvode. Ovaj vid ishrane joj je veoma prijao, a rezultati su već nakon nekoliko nedelja bili vidljivi. Milica se sada može pohvaliti zavidnom figurom - dodaje naš izvor.

Da je zaista promenila način ishrane Milica je potvrila i pre nekoliko meseci za naš list.

- Mislim da je žena uvek lepa i sa viškom kilograma i sa manjkom, bitno je kako zrači. A ja kad imam višak molim boga da kilogrami odu sami od sebe - rekla je svojevreme­no Milica za “Blic”, a već u sledećem intervjuu objasnila da je promenila ishranu.

- Samo sam prešla na stvarno zdravu ishranu. Tokom stvaranja albuma sam dobila nekoliko kilograma koje sam sada samo oduzela dobrom i i zdravom ishranom, a izbacila sam slatkiše, što može da potvrdi i moj bend koji stalno putuje sa mnom, pa znaju kako se hranim - rekla je Milica i dodala da nije skoro bila u teretani.

- Ne stižem da treniram, ne svojom voljom, nego ne stižem od obaveza - objasnila je pevačica.

 ??  ?? dovela liniju do savršenstv­a: milica pavloviĆ
dovela liniju do savršenstv­a: milica pavloviĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia