Blic

SNEŽANI SIN PRETIO UBISTVOM

Kako saznajemo iz policije, Marko Gvozdenovi­ć pozvao je pevačicu i poručio joj da će je ubiti i zapaliti, nakon čega je ona to prijavila organima reda.

- E. B.

Sin Snežane Đurišić pre nekoliko dana uhapšen je zbog pljački stanova, a sada se sumnjiči i za pretnje upućene majci. Kako saznajemo iz policije on je pevačici pretio putem mobilnog telefona.

- Marko je povodom optužbi za krađu saslušan u Drugom osnovnom tužilaštvu i određen mu je pritvor od 30 dana jer je prekršio uslovnu kaznu na kojoj je bio. Međutim, protiv njega će se voditi odvojen proces za pretnje koje uputio majci Snežani Đurišić. Nakon što je opljačkao kuću u Jajincima u kojoj ona živi i pokupio srebrni i zlatni nakit, on ju je nazvao telefonom. Tada joj je između ostalog poručio da će je ubiti i nakon toga zapaliti. To su ozbiljne pretnje i zbog toga će biti saslušan. Zbog toga se tereti za nasilja u porodici kaže naš izvor iz policije.

Međutim, Snežana kao i do sada nije želela javno da optuži naslednika za sve što je uradio.

- Nije mi pretio. Naravno da nije. Zloj i pokvarenoj mašti pojedinih bolesnih umova nikada kraja - rekla je za “Blic” Snežana Đurišić, koja dugo nije razgovaral­a sa sinom, pa su se nedavno pomirili.

On se pre pomirenja žalio kako ga je majka blokirala u pozivima.

- Probao sam da kontaktira­m sa Snežanom, ali me je blokirala. Počeli smo da se svađamo oko imovine još kad je otac umro. Ja sam otišao za Ameriku, kada sam se vraćao, ona je rekla: “Ti si se odrekao u moju korist”- rekao je ranije Marko.

 ??  ?? snežana Ćuti o problemu u porodici
snežana Ćuti o problemu u porodici
 ??  ?? marko je prvo opljaČkao majČinu kuĆu
marko je prvo opljaČkao majČinu kuĆu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia