Blic

BACILI SU NAM KISELINU U OČI

Sve je bilo spremno za sačekušu, automobil njihov je bio parkiran blizu i njih nekoliko sa kačketima na glavi je krenulo na nas. Udarili su me pištoljem, koji je opalio, prepričava događaje Miljan Vračević.

- dragana crnković

Pevač Darko Lazić i njegov menadžer Miljan Vračević napadnuti su preksinoć u naselju Umčari u Grockoj, kada su nepoznati mladići nasrnuli na njih i pucali.

Zbog svega toga Darko se odmah nakon lekarskih pregleda na Vojnomedic­inskoj akademiji povukao u rodno selo Brestač, gde o njemu brinu majka, otac i baka.

- Darka i Miljana presrelo je više nepoznatih lica dok su sedeli u autu, otvorili su vrata automobila i počeli da viču i izvlače ih napolje. Jedan momak je Darka udario nekoliko puta u predelu glave i tela, a drugo lice je prišlo Vračeviću, koji je bio na mestu suvozača, poprskalo ga suzavcem, i zadalo mu jedan udarac pištoljem u predelu glave iza levog uva. Vračević je tada rukom odgurnuo pištolj, kada je jedan projektil ispaljen u vazduh, a zatim je N.N. lice ispalilo u vazduh još jedan projektil - saznajemo u policiji kako su pevač i njegov menadžer prepričali incident.

Kako saznajemo, Darko je rekao da ne poznaje napadače i da ne zna motiv zbog čega su bili meta.

- Miljan je da bi se od njih odbranio udario napadača po ruci i tada je pištolj opalio. Jedan od muškaraca koje ja ne poznajem, da bi nas uplašio, pucao je u vazduh odmah nakon toga - rekao je pevač u policiji.

Nepoznati mladići odvezli su se u „audiju A4” karavanu tamne boje, a na licu mesta pronađena je jedna čaura, najverovat­nije kalibra 7,65.

Nakon što su im povrede sanirane na VMA, Darko Lazić i njegov menadžer Miljan seli su u auto kod drugara koji je došao po njih. Dok je pevač brzo utrčao na zadnje sedište, Miljan je seo na mesto suvozača mesto, pa se na fotografij­ama mogu videti njegov povrede. Kako se Lazić juče odmarao od svega i nije se javljao na telefon, šta se dogodilo kobne noći, ispričao nam je njegov menadžer.

On za „Blic” tvrdi da su ih napadači najviše ozledili kiselinom koju su posuli po njima.

- Ozbiljnije sam povređen od Darka jer imam hematome po glavi. Povređena mi je rožnjača i zato mislim da nije bio u pitanju suzavac, već kiselina. Bubna opna mi je takođe povređena - kaže Miljan, i objašnjava kako se incident odigrao.

- Krenuli smo na proslavu i kada smo se zaustavili na mestu u blizini tog lokala, mislili smo da nas čeka domaćin. Međutim, sve je bilo spremno za sačekušu, automobil njihov je bio parkiran blizu i njih nekoliko je krenulo na nas. Svi su imali kačkete. Udarili su me dvatri puta pištoljem, koji je opalio, ali ne sećamo se lica i ne znamo ko su oni. Darko ih takođe nije prepoznao. Ne znamo ko bi to mogao da bude jer nemamo problem ni sa kim. Darko je policiji ispričao šta se dogodilo, a ja nisam davao izjavu - kaže Lazićev menadžer.

 ??  ?? ovde je nekoliko muškaraca napalo laziĆa
ovde je nekoliko muškaraca napalo laziĆa
 ??  ?? miljan je po izlasku sa vma imao vidne hematome po glavi
miljan je po izlasku sa vma imao vidne hematome po glavi
 ??  ?? darko i miljan su proveli nekoliko sati na pregledima
darko i miljan su proveli nekoliko sati na pregledima
 ??  ?? policajci su juČe bili na mestu nesreĆe
policajci su juČe bili na mestu nesreĆe

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia