Blic

Porodica u strahu zbog pevača

-

Kako je reč o isplaniran­om napadu, porodica pevača je u velikom strahu za njegov život jer ovo nije prvi put da je on meta. Oni su zbog toga Darku tražili da odmah nakon pregleda kod lekara dođe u rodno selo jer misle da je tu bezbedniji.

- Darko nam još uvek nije ispričao detalje. Policija nije bila kod nas, niko nas nije kontaktira­o, osim što nam se Darko javio i rekao da je sada sve u redu i da je dobro - drhtavim glasom rekla nam je pevačeva majka Branka, i dodala:

- Naravno da sam uplašena za njega posle ovoga. Znam da se i ranije pisalo da je bio akter incidenata, ali to nije istina. I njegova baka je veoma potresena zbog svega toga. Mi još ni ne znamo tačno šta se desilo, čula sam samo da je poliven suzavcem. Rekao nam je samo da će nam sve ispričati i da se ne nerviramo.

Kako se navodi iz policije, sumnja se da su razlog napada neraščišće­ni računi, međutim, Branka Lazić tvrdi da njen sin nije imao problema ni sa kim.

- On ni sa kim nije imao problema, ne znam zaista ko bi to mogao da mu uradi i ko bi mogli da budu ti momci - kaže ona za „Blic”.

Na pitanje da li će posle ovakvog napada angažovati obezbeđenj­e, Darkova majka kaže:

- Ništa ne znam dok ne budemo pričali sa Darkom i dok on ne kaže šta će i kako će dalje. Pevačeva baka čitav dan šeta po dvorištu porodične kuće još uvek ne može da veruje šta se dogodilo.

- Bitno mi je samo da je Darko dobro, ne znam ko je mogao da ga povredi. Ništa ne znam ponavljala je uznemireno baka Milka, koja je komšijama ispričala da njenom unuku ništa ne ide kako treba u poslednje vreme, prvo mu se raspala porodica kada se razveo od Ane Sević, a sada ovo.

 ??  ?? darkov otac je zabrinut za sina
darkov otac je zabrinut za sina
 ??  ?? baka milka kaže da ne zna ko ga je napao
baka milka kaže da ne zna ko ga je napao

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia