Blic

Potraga za nesta Policija traga za Aleksandro­m Božić (20), devojkom iz Novog Sada koja je nestala u noći između petka i subote.

- Zlatko Čonkaš

Nestanak mlade studentkin­je prijavio je njen brat Luka, koji je rekao za „Blic” da je sestru poslednji put video u noći između petka i subote, dva sata posle ponoći, u kafeu “Lazin salaš” u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu, te da joj se od tada gubi svaki trag.

- Bila je sa mnom u gradu i samo je nestala. Zvao sam sve njene prijatelje, poznanike, objavio na svim društvenim mrežama i niko je nije video. Ima dva mobilna telefona, ali je sve vreme nedostupna na oba broja. Nikada se nije desilo da tako nestaje - priča Luka, Aleksandri­n brat.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da se sumnja da je devojka koja odgovara Aleksandri­nom opisu kobne noći taksijem došla do Mosta slobode, sačekala da se taksista udalji sa mesta gde ju je ostavio, a zatim skočila sa mosta.

Nezvanično saznajemo da je policija iste noći izašla na teren po anonimnoj prijavi, te da je saslušala taksistu koji im je potvrdio da je do mosta dovezao devojku koja odgovara Aleksandri­nom opisu, ali da nije video da je devojka skočila.

Zbog toga su juče ronioci Žandarmeri­je zajedno sa policijom pretraživa­li Dunav i okolinu mosta.

O potrazi je obavešten Aleksandri­n brat, koji i dalje ne gubi nadu i moli sve koji možda imaju bilo kakvu informacij­u o njegovoj sestri da mu se jave telefonom na broj 065/800-1221 ili da pozovu policiju na broj 192.

Aleksandra Božić poslednji put je viđena u lokalu “Lazin salaš” u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu. Visoka je 169 centimetar­a, teška 74 kilograma, a nosila je mačkasti oblik naočara za vid. Na sebi je imala plave farmerice sa pertlama i belu majicu sa crnim printom sa prednje strane i natpisom “OH”. Nosila je torbu sa crno-belim printom.

Visoka je 169 centimetra, teška 74 kilograma i nosila je naočare

 ??  ?? postoji sumnja da je devojka skoČila sa mosta
postoji sumnja da je devojka skoČila sa mosta

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia