Blic

GOLMAN RAJKOVIĆ SE OŽENIO MANEKENKOM

Predrag Rajković i Ana Cakić juče su rekli “da“u prisustvu matičara u jednom beogradsko­m restoranu na zemunskom keju, a na proslavi je bilo oko 40 zvanica.

- ljubomir tozev

Matičar je u restoran došao oko 14 časova kada su mladenci u prisustvu kumova i najbližih ljudi ušli u bračne vode.

Manekenka i nekadašnja devojka Cecinog sina, Veljka Ražnatović­a, za kuma je izabrala Iliju Kneževića, internacio­nalnog modela i glumca, a Rajković svog kolegu i prijatelja, fudbalera Partizana Sašu Zdjelara.

Nakon intimne proslave u restoranu, zvanice su sa mladencima nastavile slavlje na jednoj žurki, daleko od očiju javnosti.

- Predrag i Ana se izuzetno vole i želeli su da ovaj dan bude poseban, te da ga proslave u potpuno intimnoj atmosferi bez velike pompe i preteranog glamura. Najvažnije im je bilo da se zvanice dobro provedu i zbog toga su izabrali jedan poznati restoran na keju u Zemunu, a posle ceremonije venčanja i ručka svi zajedno uputili su se u noćni provod - kaže za “Blic“izvor blizak paru.

On dodaje da su mladenci i te kako zaljubljen­i, te da je sve bilo prilično emotivno.

- Kada su pristigli nasmejani, držeći se čvrsto za ruke, svima je bilo jasno da se izuzetno vole.

Mlada je blistala u beloj venčanici, a izabrala je diskretni veo, a mladoženja je za ovu priliku obukao klasično sivo odelo, mada je privukao poglede i zbot toga što je umesto cipela odabrao patike. Vidno je da je želeo da bude potpuno opušten.

Srpski golman i manekenka koja ima i modni blog zaljubili su se pre skoro devet meseci, a verili su se 21. jula ove godine u Izraelu gde Predrag Rajković igra u klubu Makabi Tel Aviv.

Inače, Predrag Rajković je trebalo da se vrati u Izrael pre venčanja, ali je dobio do-

Ana Cakić i Predrag Rajković želeli su intimnu ceremoniju, pa je na venčanju bilo 40 zvanica, a svi su zajedno potom otišli na žurku

 ??  ?? mladoženja je sve iznenadio stajlingom s obzirom na to da je obuo patike, a oduševio je džentlmens­kim gestom kada je mladi poneo šlep
mladoženja je sve iznenadio stajlingom s obzirom na to da je obuo patike, a oduševio je džentlmens­kim gestom kada je mladi poneo šlep

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia