Blic

Jovana: Ništa nije bitnije od ljubavi

Iako ima 46 godina, Aco Pejović i dalje vežba kako bi bio zdrav i održao figuru, što se vidi i na paparaco fotografij­ama koje je ekipa „Blica“uslikala u Crnoj Gori.

- Lj. Tozev A.Č.

zvolu trenera da ostane tokom vikenda u Srbiji, kako bi se oženio devojkom Anom Cakić. Posle venčanja, srećni par će se u ponedeljak vratiti u Tel Aviv.

Inače, fudbaler je izabranicu zaprosio tako što ju je komadićima hrane “upitao” da se uda za njega, a Ani će ovaj momenat ostati zauvek urezan u sećanju.

- Svako od nas je imao trenutak kada je želeo da zaustavi vreme i da on traje večno... Ovo je baš taj! Kada nista osim nas meni nije bitno. Da, zauvek - poručila je ona.

Za Pejovića kažu da je jedan od najzgodnij­ih pevača na domaćoj sceni te mu uopšte nije bio problem da na primorju pokaže čime raspolaže.

Kada je došao na tuš mnoge devojke su gledale u njegovom pravcu i mogli su se čuti komentari da zaista dobro izgleda.

Aco je ovom prilikom pokazao i interesant­ne tetovaže, s obzirom na to da je pristalica iscrtavanj­a tela.

Inače, Aco Pejović je u martu ove godine ispričao da mesecima unazad posećuje nutricioni­stu koja mu je prepisala određenu ishranu koju mora da poštuje, iako nije uvek lako.

- I dalje sam na dijetama i specijalno­m režimu ishrane. Da ne čuje moja nutricioni­stkinja, malo sam se opustio. To se vidi na meni, ne mogu nikako da sakrijem. Zvala me je doktorka i rekla: „Videla sam te na televiziji, ugojio si se, ne dolazi u obzir da se opuštaš. Vraćaj se nazad“kroz osmeh je rekao Pejović za „Blic“pre proleća, a na novim fotografij­ama se vidi da se vratio u formu.

Voditeljka “Parova” Jovana Milošević uskoro će se poroditi i na svet doneti prvo dete, ćerkicu Leu. Iako je termin porođaja zakazan za 19. avgust, devojčica bi na svet mogla da dođe i ranije.

Jovana poslednje dane trudnoće provodi sa suprugom Vojislavom Miloševiće­m na bazenima.

- Ono što otac deteta Vojislav Milošević prvo treba da radi je da beskrajno voli majku svoga deteta. Sve drugo je sporedno i ne može biti bitnije od ljubavi jer bez ljubavi se svaki odnos raspada kao država u kojoj svaki knez gleda svoj lični interes, ili carstvo gde posle smrti imperatora, u svojoj nemoći i nesposobno­sti da vode šta im je ostavljeno, nejaki naslednici cepaju i grabe ostatke sjaja nekadašnje imperije - napisala je Jovana Milošević.

 ??  ?? mladenci veĆ danas idu u izrael gde rajkoviĆ igra emotivan prvi ples
mladenci veĆ danas idu u izrael gde rajkoviĆ igra emotivan prvi ples
 ??  ?? pevaČ je mesecima bio na specijalno­j ishrani i mnogo vežba
pevaČ je mesecima bio na specijalno­j ishrani i mnogo vežba
 ??  ?? kumovi su im bili glumac i fudbaler
kumovi su im bili glumac i fudbaler
 ??  ?? bez ljubavi, svaki odnos se raspada, smatra voditeljka
bez ljubavi, svaki odnos se raspada, smatra voditeljka
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia