Blic

Srbin pobedio u Hrvatskoj

- Kako je bio prihvaćen od navijača Zvezde? Podigao je Hrvatsku reprezenta­ciju, koja sada igra veoma dobro? On je veliki prijatelj sa Dejanom Savićem. Može li da Kako ste videli ovo Evropsko prvenstvo i četvrto uzastopno zlato “delfina”? Da li će Srbija nas

- Nije imao nikakvih neprijatno­sti, bar da ja znam, samo je radio svoj posao.

- Ivica je veliki trener. Jako je sposoban i vidi se da je postavio svoj sistem igre u Hrvatskoj, to najbolje pokazuje meč sa Srbijom koji je bio možda i najbolji na Evropskom prvenstvu, zahtevan i psihički i fizički. - Njemu i njegovoj selekciji želim sve najbolje, ali ja gledam samo

Naš automobili­sta Milovan - Mikica Vesnić imao je uzbudljiv trkački vikend na stazi Grobnik u Hrvatskoj. Iako je bio najbrži u obe kvalifikac­ione vožnje, Vesniću je prvu trku pokvario slomljeni zadnji difuzor, ali je nedeljna vožnja pokazala koliko je Srbin iznad svoje konkurenci­je u šampionatu centralne Evrope.

Subotnju trku Vesnić je počeo sa zaostatkom od jednog kruga i uspeo da se domogne

- Ponosan sam na Savića i momke. Pokazali su koliko su jaki, i u fizičkom i u psihičkom smislu. Srbiju je jako teško pobediti.

- Nadam se, mi smo sjajno odigrali, ali ne treba zaboraviti ni Španiju. Oni su osveženje na vaterpolo sceni. Bili su odlični. To je dokaz da se ovaj sport ne igra samo u četiri zemlje kako se priča. Da su Španci osvojili ne bi bilo nezaslužen­o - dodao je Milojević. pozicije broj četiri i vrednih bodova. U nedelju je srpski automobili­sta od kvalifikac­ija pa do kraja druge trke kontrolisa­o situaciju i sa lakoćom zabeležio četvrtu pobedu u sezoni 2018.

Vesnić je i dalje ubedljivo prvoplasir­an u generalnom plasmanu CEZ-a i ESET TCR-a a za dve nedelje akcija se nastavlja u Slovačkoj na stazi Slovakiari­ng gde se očekuje i najveća konkurenci­ja u sezoni 2018.

 ??  ?? igor milojeviĆ priČao je o beogradski­m danima tucaka
igor milojeviĆ priČao je o beogradski­m danima tucaka
 ??  ?? milovan vesniĆ na pobedniČko­m postolju
milovan vesniĆ na pobedniČko­m postolju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia