Blic

UKUSNI LETNJI NAPICI ODUŠEVILI POZNATE

Pored Veljkoviće­ve i Raca, u novom ledenom ukusu uživali su i voditeljka Ksenija Bujišić i blogerka Lili Mitrović, koje otkrivaju kako se rashlađuju na trideset i više stepeni, koliko ovih dana pokazuje živa u termometru.

- F. Jovanović

Prave tropske temperatur­e naterale su poznate ličnosti da spas potraže u ispijanju letnjih napitaka.

Lepu voditeljku „Slagalice” Mariju Veljković, glumca Luku Raca, voditeljku vremenske prognoze na „Prvoj” Kseniju Bujišić i instagram zvezdu i blogerku Lili Mitrović zatekli smo na OMV benzinskoj stanici na promociji letnjih napitaka. Oni su s užitkom degustiral­i napitke od voća, ali i ledenu kafu koja im je prijala da bi se razbudili.

Voditeljka najgledani­jeg i najpopular­nijeg kviza u našoj zemlji Marija Veljković kaže da joj visoke temperatur­e ne prijaju.

- Nekako izdržim. Preživeću. Moj omiljeni napitak je ledena kafa. Ja tokom leta na njoj živim. Ovo je zapravo moja letnja hrana. Volim i hladne čajeve - otkriva atraktivna plavuša. Blogerka i instagram zvezda Lili Mitrović je sa svojih 650.000 pratilaca podelila da je bila na OMV promociji letnjih napitaka, što je oduševilo njene virtuelne prijatelje. - Posle napornog i vrućeg dana, ovaj ledeni napitak mi dođe kao savršen predah jer me osveži - kaže Lili. Luka, kojeg na instagramu prati 150.000 ljudi, napravio je pauzu u svojim glumačkim angažmanim­a i pojavio se na OMV pumpi da bi isprobao napitke i tom prilikom nam otkrio da su mu oni spas od letnje vreline.

- Volim da se našalim da je ovih dana kao u rerni, ali napokon nam je stiglo, to leto i to u avgustu. Bolje ikad nego nikad. Povukao sam se na neki period, malo se odmarao od posla, ali od spetembra počinje snimanje serije „Sinđelići”. U pauzama volim da se rashladim jednim od letnjih napitaka da bih mogao da nastavim da radim. Ovo je savršeno za letnje dane. Osim toga, volim da odem na bazen, ali ako imam više vremena, biram da bude more - kaže miljenik tinejdžerk­i.

Voditeljku koju svakog dana gledamo u Jutarnjem programu televizije „Prva” Kseniju Bujišić samo kafa može da razbudi za jutarnji program. A kada je toplo, to je letnja kafa.

- Uz kafu je sve lakše. Skroz mi se promenio život od kada sam počela da radim Jutarnji program. Ledena kafa za ove tople dane je pun pogodak. Radujem se što su konačno prestali pljuskovi, a temperatur­a raste. Vrelo leto i ledena kafa su dobitna kombinacij­a - kroz osmeh poručuje ovo TV lice.

 ??  ?? luka, marija i ksenija uživali u ledenoj kafi i Čaju
luka, marija i ksenija uživali u ledenoj kafi i Čaju
 ??  ?? prijatno druženje uz omiljeno piĆe i kafu
prijatno druženje uz omiljeno piĆe i kafu
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia