Blic

Udario biciklistu (56) na putu, pa pobegao

Pančevačka policija uhapsila je Ferenca B. (30) iz Kovina, osumnjičen­og da je vozio automobil i izazvao saobraćajn­u nesreću u kojoj je poginuo biciklista, a zatim pobegao sa mesta nesreće.

- A. Ž. A.

Prema saznanjima “Blica”, Hitna pomoć u Kovinu u sredu, 8. avgusta, oko 22.30 sati dobila je poziv da u selu Skorenovcu pored puta leži muškarac koji se ne pomera. Dežurna ekipa Hitne pomoći je odmah izašla na teren i zatekla nepomičnog Čedomira Kneževića (56) iz Kovina. Čovek je identifiko­van na osnovu ličnih dokumenata koje je imao kod sebe. Pored leša bio je bicikl. Ekipa Hitne pomoći je o nalaženju leša odmah obavestila policiju, a prvi rezultati istrage smrti Čedomira Kneževića bili su da je vozio bicikl, da ga je udario automobil i naneo mu kobne povrede, te da je vozač pobegao.

Iako je bio mrak, policija je u potrazi za materijaln­im tragom koji bi pomogao u identifika­ciji nesavesnog vozača lampama osvetljava­la put.

Nekoliko metara od mesta na kojem je zatečeno beživotno telo, policajci su uočili registraci­onu tablicu i pretpostav­ili da je upravo ona otpala prilikom udara automobila u biciklistu. Odmah je utvrđeno da je registraci­ona tablica otpala “renou”, kao i identitet vlasnika automobila. Policijska patrola je u jutarnjim satima otišla u dom Ferenca B. u Kovinu. Zatekla ga je u kući i, kako je o svemu već bio obavešten dežurni zamenik Osnovnog javnog tužioca u Smederevu, po njegovom nalogu određeno mu je zadržavanj­e do 48 sati.

Ferenc B. je osumnjičen za teško delo protiv bezbednost­i javnog saobraćaja, a policija je našla i njegovog “reno”.

VOZAČA „RENOA“IZ PANČEVA ODALA TABLICA KOJA MU JE OTPALA NAKON UDARA

 ??  ?? nesreĆnog Čoveka policija našla mrtvog u kanalu
nesreĆnog Čoveka policija našla mrtvog u kanalu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia