Blic

NOVA ŽIVOTNA ETAPA

Nataša Bekvalac je poslednjih meseci promenila životne navike, pa se preselila iz Beograda u Novi Sad, gde je nedavno počela da meditira i da vežba duh i telo.

- Ekipa „blica“

vidno smršala, ju je uslikala a tamo je boravila zbog nastupa koje planira i narednih dana

- Nataša se opušta tako što radi jogu, a vežbe i meditacija joj pomažu da se reši stresa. To do sada nije praktikova­la i veoma joj prija u ovom periodu života. Pomaže joj da otera sve brige koje su joj se nagomilale i da se psihički rastereti svega što ju je pritiskalo. Uz jogu i meditaciju mnogo joj pomažu trenuci provedeni sa ćerkama Hanom i Katjom, koje su centar njenog sveta. Ona svaki slobodan trenutak koristi da bude sa njima, a odvajaju se samo kada ima nastupe. Nataša postiže da uskladi karijeru i vreme sa decom i promenila je životne navike - kaže za “Blic“izbor blizak pevačici. Inače, joga i meditacija Nataši Bekvalac pomažu i da liniju potpuno dovede u red od kako je vidno smršala nakon porodične drame koju je proživela nakon što ju je bivši muž Luka Lazukić pretukao. Nataša se, podsećamo, nedavno preselila u Novi Sad, a tu odluku je donela upravo zbog dece, ali i zato što se u Beogradu nije osećala bezbedno. Kako njena starija ćerka Hana uskoro kreće u školu, u prvi razred, tako je ona odlučila da joj nađe najbolje školovanje. - Nataša se preselila u Novi Sad blizu škole koju će pohaćati Hana. Odabrala je taj kraj i stan zbog blizine škole za koju smatra da je najbolja za njenu ćerku

školarca. Tu u kraju je i dobar vrtić, gde će dogodine u jaslice ići Katja - objašnjava izvor.

Novi Sad je pevačicin rodni grad i ona se tamo oseća opušteno i prijatno. U Novom Sadu joj žive i roditelji, koji joj dosta pomažu oko dece, a tu je i salaš, na samo nekoliko minuta kolima od stana.

- Nataša sa decom svaki put kada ima vremena, a posebno u vrelim letnjim danima, odlazi na salaš gde se kupaju i igraju kraj bazena. Tada se okupi cela porodica, Natašine sestre i njihova deca, i tu provode najlepše porodične trenutke. Ti momenti su za Natašu i te kako dragoceni, a sve to joj pomaže da težak životni period ostavi iza sebe - kaže za “Blic“izvor.

Inače, Nataša Bekvalac svake nedelje dovodi Katju u Beograd da bi provela sa tatom pola sata u Centru za socijalni rad.

 ??  ?? nataša je ekipa „blica“
u crnoj gori u kupaĆem kostimu, uspela je da uskladi karijeru i majČinstvo
nataša je ekipa „blica“ u crnoj gori u kupaĆem kostimu, uspela je da uskladi karijeru i majČinstvo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia