Blic

ANĐELO: TEODORA I JA SMO RASKINULI ZBOG NJENE MAJKE

Nagađalo se da je mladi maneken prevario pevačicu, te da zbog toga nisu u emotivnoj vezi, ali je on sada rešio da otkrije pravi razlog.

- A. Ivanović

Anđelo Ranković je priznao da su on i Teodora raskinuli zbog njene majke Gordane Džehverovi­ć.

- Dosta sam ćutao i štitio, ovo više neću da trpim. Jedini krivac za raskid Teodorine i moje veze je njena majka Gordana Džehverovi­ć, koja je uspela u svojoj nameri. Glavni razlog je njeno tajno viđanje sa mojim ocem napisao je Anđelo Ranković na svom Instagram profilu, a onda su krenule spekulacij­e do kakvog susreta je došlo između Gordane i njegovog oca.

S tim u vezi stupili smo u kontakt sa Teodorinom mamom, koja je imala samo jednu poruku za Anđela:

- Sad ne želim ništa da pričam, jednostavn­o želim da zaboravim tu priču, stavili smo tačku. Želim mu sve najbolje, neka mu cvetaju ruže, neka je srećan i tajno viĐala sa mojim zadovoljan. Deset puta mu želim sreću više nego mom detetu, ali stvarno ovo ne vodi ničemu - rekla nam je bivša zadrugarka.

Ona je istakla da razume ovakav postupak nekadašnje­g “zeta“.

- Nema veze, šta god da je rekao i šta da je napisao Anđelo, ja ga razumem i imam opravdanje za sve to. Bitno mi je sada moje dete, a njemu želim sve najbolje u životu. Nemam komentar na to što je pisao, ovo je poslednje što je rekao i moj poslednji komentar o njemu. Nek mu cvetaju ruže, nek jede zlatnom kašikom, eto to mu želim - rekla je Gordana Džehverovi­ć za “Blic”.

Ostaje nepoznanic­a kakav susret su imali Goca i Anđelov tata. Dok neki obožavaoci Anđela i Teodore komentariš­u da je Goca htela na taj način da pomogne Teodori da je prihvati manekenova porodica, drugi tvrde da je u pitanju bio ljubavni sastanak.

 ??  ?? teodorina mama se ocem, kaže anĐelo goca: samo nek je anĐelo sreĆan bugari su osnovali tim za guČu stranci se oduševljav­aju slobodi duha
teodorina mama se ocem, kaže anĐelo goca: samo nek je anĐelo sreĆan bugari su osnovali tim za guČu stranci se oduševljav­aju slobodi duha

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia