Blic

Vozio je mladić B. V. (21), kome je zbog nesavesne vožnje oduzeta vozačka dozvola. Ograničenj­e na tom delu puta je 80 kilometara na sat. Protiv Budvanina Sudu za prekršaje je podneta prekršajna prijava.

-

luka bojoviĆ u španiji služi kaznu od godina advokat miša ognjanoviČ žrtva u ratu klanova

Ova Špankinja, inače bivša misica Marbelje, krenula je ka „audiju“sa Strahinjom kada se na trenutak on vratio do stana jer je zaboravio mobilni telefon. Neposredno nakon toga bomba je eksplodira­la i teško povredila devojku.

Sve se desilo juče oko 2.30 sati u naselju Galenika u Beogradu. Okupljeni stanari obližnjih zgrada u Ulici Svetozara Papića kažu da je detonacija bila izuzetno jaka, a da je vlasnik vozila neposredno pre eksplozije ušao u auto, zatim ubrzo izašao iz njega, te je nekoliko sekundi kasnije „audi“detoniran.

- Stigli su do vozila, ali je Strahinja zaboravio mobilni telefon, pa se vratio u zgradu da bi uzeo aparat. Devojka je otvorila vrata automobila, sela i odjeknula je eksplozija. Vozilo je izgorelo, a nju je detonacija bacila desetak metara dalje, gde je i nađena - kaže sagovornik „Blica“upoznat sa istragom.

Hitna pomoć povređenu devojku s otvorenim prelomom potkolenic­e i brojnim posekotina­ma od srče prevezla je u bolnicu. Njeno stanje je stabilno.

Obavljen je uviđaj, a prvi rezultati ukazuju na to da je eksploziv bio postavljen ispod vozačevog sedišta. Kako je aktiviran, još se utvrđuje.

- Devojka je kolateraln­a šteta i prava meta je bio Strahinja, kod koga je ona došla. Ko bi i zbog čega želeo da mu se osveti, istražuje se. Zasad se ne može precizirat­i da li je ovaj pokušaj egzekucije povezan sa njegovom bliskošću sa kriminalno­m grupom Slobodana Šaranovića koja je ratovala sa klanom Luke Bojovića. Takođe, nije poznato ni da li ima veze sa nekom od prethodnih likvidacij­a u prestonici - napominje naš izvor i dodaje da će se detaljno proveriti Stojanović­evo kretanje i kontakti posle izlaska iz zatvora. Stojanović je iz zatvora izašao u aprilu, a robijao je zbog izazivanja opšte opasnosti. Prethodno je za njim bila raspisana poternica na osnovu koje je uhapšen u Holandiji i izručen Srbiji. U žiži javnosti bio je zbog kumstva sa Milošem Vidakoviće­m, za čije je ubistvo osuđena grupa bliska Slobodanu Šaranoviću. Pričalo

 ??  ?? španska misica pre dva dana doputovala u srbiju
španska misica pre dva dana doputovala u srbiju
 ??  ?? nikola bojoviĆ žrtva krvne osvete
nikola bojoviĆ žrtva krvne osvete

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia