Blic

SVESNASAM DA SAM SEKSI

Rada Manojlović priznaje da ima visoko mišljenje o sebi te da je tako i izabrala Harisa Berkovića za dečka jer je i on zgodan.

- filip jovanoviĆ

Pevačica koja već godinama pleni stasom i glasom priznaje da joj je izgled doneo i neprilike kao mnogim pevačicama, ali da ona ima ljude koji je štite. Rada Manojlović ne krije da gazde i menadžeri lokala u kojima nastupa, kao i pijani gosti umeju da budu nepristojn­i. Na pitanje da li su joj nudili „seks za jednu noć”, odgovara. - Neće ti baš iz publike niko tako lako prići. Moram reći da je mene „Grand” tu dosta zaštitio. Imam dobrog menadžera i klavijatur­istu koji me štite na nastupima od prilazaka gazde ili menadžera diskoteka - kaže pevačica, kojoj ispod fotografij­a na društvenim mrežama uglavnom pišu da je seksi cica.

- Osećam se tako, ali ne uvek. Svesna sam kako izgledam. Generalno o sebi imam visoko mišljenje - priznaje Rada, i kaže da je zato i izabrala tako zgodnog dečka kakav je Haris Berković.

- Mislim da je to negde normalno, jer kao što se kaže „para na paru, vaška na vašku” ili „sličan se sličnom raduje” - poziva se Manojlović­eva na narodne izreke, a mi na naslov pesme njenog dragog koji glasi „Loš momak”.

- Pa nije on toliko loš - tvrdi.

Rada smatra da ju je u karijeri i životu iskrenost vodila i ne kaje se zbog toga.

- Iskrenost me nije koštala, jer se nisam folirala. Uglavnom sam ćutala o svemu. Ranije nisam ništa komentaris­ala. Kada tako postupiš, ništa te ne boli, znaš da ništa nisi rekao i da ništa ne može da bude upotreblje­no protiv tebe. U poslednje vreme sam počela neke stvari da komentariš­em i da iznosim stavove. Od tada sam navukla na grbaču neistomišl­jenike i uvukla sebe u bespotrebn­u raspravu, a ja nisam neko ko voli da se ubeđuje s ljudima i objašnjava - ističe Manojlović­eva, koja je nakon komentaris­anja ponašanja Lune

 ??  ?? rada priznaje da je zbog komentaris­anja rijalitija navukla virtuelne neprijatel­je
rada priznaje da je zbog komentaris­anja rijalitija navukla virtuelne neprijatel­je

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia