Blic

GOGA: POSLE POROĐAJA ĆU SMANJITI GRUDI

Folk pevačica Goga Sekulić, koja je u petom mesecu trudnoće, rešila je posle porođaja da izgleda što prirodnije. Shodno tome, ona će posetiti plastičnog hirurga u Cirihu, koji će joj silikone u grudima zameniti za broj manje.

- dušan panajotovi­Ć

Sekulićeva je odlučila da u svom izgledu napravi velike promene nakon porođaja, ali i na poslovnom polju, saznaje “Blic”. Pevačica će između ostalog smanjiti grudi koje je pre više od jedne decenije hirurškim putem uvećala. - Gogu je trudnoća potpuno promenila! Počela je da razmišlja drugačije i shvatila da kao majka mora da izgleda drugačije, ali i da na drugi način vodi svoju pevačku karijeru. S obzirom na to da su provokativ­an i atraktivan izgled, kao i smele pesme bili sinonim za Gogu, ona je rešila da sve to promeni kada postane majka. Pre svega, odlučila je da smanji silikone u grudima. Ona se već dogovorila sa jednim plastičnim hirurgom iz Ciriha da čim se porodi ode kod njega da joj trenutne jake petice zameni slabom četvorkom. Takođe, Goga je rešila i da promeni vizuelni imidž, pa će nakon porođaja plasirati drugačiju frizuru, ali i stil oblačenja. Sve će biti mnogo svedenije, ozbiljnije, u skladu sa njenim trenutnim godinama i budućim statusom majke. Sigurno više neće snimati pesme kao do sada. Kakve će pesme biti, još uvek se o tome dogovara sa saradnicim­a, ali će tekstovi svakako biti ozbiljniji. Svi će biti šokirani novom Gogom - otkriva izvor blizak pevačici za naš list i dodaje:

- Urošu, Goginom suprugu, dopala se ova njena ideja i maksimalno ju je podržao u nameri da se na estradi ubuduće drugačije predstavlj­a kako vizuelno, tako i muzički zaključuje naš izvor. Nakon ovih saznanja pozvali smo Sekulićevu, koja se prvo iznenadila našim informacij­ama, a potom sve potvrdila.

- Tačno je da ću smanjiti grudi. Želim da izgledam što prirodnije, ozbiljnije nakon porođaja. Ipak ću biti mama i normalno je da promenim imidž. Menjam sve, od frizure, koju godinama imam istu, preko garderobe do stila pesama. Očekujete jednu sasvim novu Gogu. Mnogo iznenađenj­a spremam za svoju publiku - izjavila je Goga za “Blic”. Podsećamo, Goga je godinama priželjkiv­ala da postane mama, a onda joj se najveća želja ostvarila, te je ostala u drugom stanju u 41. godini. Iako je priželjkiv­ala blizance, Goga je nedavno saznala da ona i njen muž Uroš čekaju dečaka.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? nedavno su saznali da Čekaju deČaka: goga i uroš
nedavno su saznali da Čekaju deČaka: goga i uroš
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia